Modellen Trine Grung? HJELP

Hva i alle dager har jeg takket ja til? Modell, jeg? Jeg er altfor imøtekommende og hyggelig noen ganger....jeg er vel den som er minst opptatt av å fronte det ytre. La meg heller spille på humor og grimaser, da snakker vi ei som flirer foran kamera.

Men Tove Rudi hos Agape-Brud spurte så pent og hadde mange spennende planer/ideer, jeg klarte rett og slett ikke å si nei! Nå MÅ jeg ta fatt på treningen for kjolene må jo passe! Det er forresten en stor fordel at Agape har kjoler til alle anledninger og ikke minst i alle størrelser. Tove sendte med meg tre ulike i dag og gjett om jeg ble glad. Her er den ene...fine sko og ikke sant?

Forutenom lukrativ (hehe) modellkontrakt med Agape i dag så var jeg innom Gastronomisk Institutt. Fikk smake maten til de som kan å lage mat. WOW....jeg har ikke ord, selvom det "kun" var et smørbrod vi fikk servert. Det er noe med sammensetningene av smaker når en kan å svinge vispen samtidig som jeg er lett å imponere når det kommer til kulinariske opplevelser. Eier ikke selv noe særlig kunnskap om emnet, men vil gjerne lære!

Jeg skal arrangere en blogg-tur til Stavanger i september og sjefen på Gastronomisk Institutt inviterte oss tilbake da. Nå kan bloggere bare begynne å glede seg for dette blir en kulinarisk høydare!!

Her er de som laget maten til oss i dag. Gutta heter Simon Liestøl Idsø og Adam Schive Bjerck. Simon har vært på GI i overkant av et år, han kom rett fra læretiden sin på Nero i Stavanger, han er den minste, og yngste, av gutta. Adam har nettopp begynt på GI, og er også på junior landslaget. Jeg stjal med meg bekledningen når de gikk...hihi. Nå kan jeg late som og bløffe på meg ferdigheter ved grytene. Jeg er en reser på å late som!!

Jeg vet, jeg hadde kledd å være kokk. Blåfargen er av den heldige sorten for egen del....enig? Hihi....Uansett, takk for denne gang Stavanger! Gleder meg allerede til neste gang som ikke blir lenge til!!