Cup er cup

Borte bra men hjemme best. Vi overlevde campinglivet, selv om søvnen kunne vært bedre, og det takket være en utrolig fin gjeng vi reiste på tur med. Håndballaget til min datter er en fin gjeng med både jenter og foreldre, og praten rundt grillbordet igår fristet til gjentagelse!

Jeg skrev igår om maten som skulle nytes på lokal kro. Det første som møter oss i døren er en del skilt. Ikke ett skilt, men tolv! av dette slaget:

Det er tydelig at dette er et stort problem for innehaver av cafeen, for hele tolv steder kunne vi lese at de ikke hadde betalinsautomat:

Hvis dette er et så stort problem for eierne foreslår jeg at betalingsautomat står på ønskelisten til jul!! Høysand Camping var ikke den største kulinariske opplevelsen, og hadde kanskje landets mest stressa kokk! Han slet med 20 bestillinger fra håndballaget og viste det ettertrykkelig. Men vi koste oss okke som...Helstrøm neste?

Magen koste seg ikke med denne sementsekken å jobbe med. Siste gang jeg spiser slik mat, sliter enda med å fordøye den! Grøss!!

Baren på cafeen kunne passet fint på et museum av noe slag. Hvis du leter godt finner du en del av de overstående skilt. Hoho

Håndballcup er over for denne gang. Uten de store seirene men en føler seg likevel som vinnere med mye hyggelig sosialt samvær.