Campingliv for divaer

Jeg er  i Fredrikstad på håndballcup med min datter. Et døgn på camping burde gå greit, tenkte jeg, når mailen om cup'en kom for noen måneder siden. Da er det sommer og sol og garantert diggbart.....dette, igjen, for noen måneder siden. Idag har himmelen åpnet seg mer enn en gang. Det høljer ned.

Inne sitter jeg i en hytte på max 10 kvm, og er egentlig mest glad for at vi kun er to. Hadde flere innkvartert med oss måtte vi nok gått ut for å puste. Hvorfor har en ikke innlagt vann på hyttene!? Det er 2011 lissom!  Kan det koste så sabla mye å ha en vask i det minste? Hvis jeg hadde oppdaget dette når jeg "signet" opp for denne turen, så hadde jeg garantert oppgradert hytten. Vann og toalett er et must. Ja, jeg er litt diva, ihvertfall ryggen min. Den kommer til å vrenges i løpet av natten på dette harde underlaget. Jeg har blitt kjerring med divafakter og innrømmer det lett.

Jentene flyr ute og leker. De bryr seg lite om regnet som fosser ned. Jeg burde sosialisere meg med de andre og skal det om få strakser. Måtte bare klage litt først og søke massive støtteerklæringer i kommentarfeltet. Send me some sympathy! Noen ganger må det være lov å klage litt? Bare vent til jeg blogger om maten imorgen.....hytte uten kjøkken=spise på lokal kro. HJELP!