Søken etter hva?

Med masse jobb og travle dager finner jeg meg selv sittende å drømme. Søke. Jeg sitter med en følelse av at ting blir litt meningsløse i den store sammenhengen....hvor blir det av prosjektet som skal tenne gnisten i meg? Jeg har et stort prosjekt til neste år, men det er ganske nøyaktig et år til. Det er lenge! Jeg er så sinnsykt dårlig på å være tålmodig. Hele meg klør etter å engasjere seg i et stort prosjekt.

For de som følger bloggen så vet dere at jeg har mye å gjøre. Foredrag, kurs, møter, prosjekter innen sosiale medier for kunder etc etc. Det er mye spennende og nytt hele tiden, men etter konferansen til Ferd, som jeg blogget om HER, våknet den dele av Trine som ønsker å bidra med noe som gjør en forskjell. På mange måter gjør jeg det med bloggen, på min egen måte, men jeg kjenner et behov for utvikling. Der var ordet. Jeg må utvikle meg videre for at jeg skal føle meg komplett. Lære nye ting og bli inspirert.

Jeg er på en evig søken etter noe uten at jeg klarer å definere hva. Utvikling ja, det ligger mye der.  Skolebenken kunne vært et alternativ men jeg har ikke ro til det. Jeg må skape noe selv mens jeg utvikler meg. Learning by doing passer perfekt for meg.

Idag møtte jeg herlige Bjørg i Lykkehaven i Sandvika. Hun er en vakker kunstner med så mange jern i ilden at til og med jeg blir svett. Hun gjør en forskjell med arrangementet sitt Hjertefred. Fantastisk dame. Det ligger noe i vente for oss to sammen, det er vi begge enige i. Lykkehaven er et unikt sted med masse sjel, og ikke minst god mat. Restauranten Helt RÅ holder til der, og gjett om jeg koste meg med lunsj der i dag.

Her er noen bilder: