Hovedvei fra helvete

Rekk opp hånden de som hadde funnet seg i å daglig måtte kjøre på denne smale veien!? Dette er hverdagen for mange mennesker som bor ikke langt fra Stryn, nærmere bestemt mellom Innvik og Olden. Her kjører det busser, trailere og personbiler hver eneste dag, mange ganger for dag. Igår kom vi kjørende og møtte to trailere i en sving. INGEN kjekk opplevelse! Det er skikkelig skremmende!

Veien ble bygd i 1937 og de siste 20 år har det vært diskutert angående utbedring. Hva er i veien med verden når det bygges motorvei direkte inn i til svenskehandelen , men denne veien skal det ta all verden med tid før den fikses? Lokalbefolkningen er sta og vil ikke betale bompenger fordi det betales nok avgifter, mener de (her siterer jeg en lokal beboer). Men dette distriktet er en naturperle og burde være en prioritet.

Hva hadde du gjort hvis du måtte kjøre på denne veien hver eneste dag? Det varer i over 2 mil!! Deler av veien utbedres litt etter litt og for meg som bor på Østlandet blir det et paradoks når E6'en til Svinesund var fiks ferdig med fire felt på null komme niks. Hvorfor er det slik forskjellsbehandling? Hvis det hadde bodd en eller annen hotshot politiker i dette området er jeg helt sikker på at veien hadde sett helt annerledes ut! Hva mener du?