Mine makeup-tips

De neste minuttene må du gjerne kalle meg rosa-blogger, men de fleste kvinner sminker seg, meg selv inkludert, og derfor vil jeg i dag tipse dere om viktigheten av riktige koster. I fjor sommer ble jeg frastjålet beautybagen min i syden. I den lå ca 20 makeup-koster som jeg har kjøpt opp  gjennom årenes løp og det koster å kjøpe disse kostene! Derfor var dette ekstra kjedelig. Jeg har savnet å ha skikkelige koster i hus og er nå sjeleglad for at jeg fant favorittene mine på en nettbutikk. Besøk den gjerne HER og se utvalget de har av koster.

Jeg bruker alle disse tre hver gang jeg skal sminke øynene. Fra høyre:

  1. Denne bruker jeg til å legge farge over hele øyenlokket. Gjerne basefargen som jeg kaller den, eller den lyse som en ofte starter med
  2. Denne er en litt liten børste som jeg bruker til detaljer og for å duse utover
  3. Denne helt til venstre er fantastisk til globalen og legger et jevnt og fint strøk. Min absolutte favoritt og anbefales på det sterkeste. HER er den.

Her er øynene før og etter, og jeg har brukt disse øyenskyggene:

1. Øyet er helt uten sminke        2. Globalen er blitt grå

3. Vips så er det ferdig:

I tillegg har jeg vært innom CHI HAIR i Drammen for å fikse topplokket til Oprah-opptaket. Slik ser den rocka OG usminka versjonen av Trine ut: