Inspirerende mennesker

Jeg har mange ganger blogget om viktigheten av å omgås mennesker som gir en energi. For meg er det gode samtaler hvor en merker at en utvikler seg som menneske på flere plan, at en lærer noe både om seg selv og livet. Være åpen for nye impulser og ikke minst alle typer mennesker rundt oss.

Jeg elsker mennesker som brenner for noe, da blir jeg inspirert og engasjert! Er de engasjerte og i tillegg er inkluderende og hjertevarme så faller jeg pladask. Jeg har den senere tiden blitt kjent med en slik gjeng i Oslo og jeg gleder meg veldig til samarbeidet videre....det er vi i fellesskap enige om!

Dere som er faste lesere vet at jeg brenner for helse. Helhetshelse har jeg blogget om til det kjedsommelige de siste 4 årene og jeg kommer ikke til å gi meg. Jeg skal på en "reise" i sommer hvis alt går etter planen og gled deg til å følge den. Her skal bloggen være med på det meste og jeg håper at du kommer til å lære like mye som jeg ønsker å gjøre. Jeg skal ha med meg kamera på denne turen og lage serie ut av det. TV-serie på bloggen, så bare gled deg.

Her er gjengen, på det mest fantastiske kjøkkenet jeg har vært på noen gang! Det oser av sunn mat og riktig energi!

Det er paret i midten, Christian og Dea, som eier stedet, og i tillegg er Christian mannen bak min favorittcafe over alle, nemlig Helt Rå i Sandvika. De har og startet opp samme konseptet i Oslo sentrum og dette herlige stedet MÅ prøves! Anbefales på det sterkeste....besøk gjerne nettsiden deres HER.

Dette er min favorittpizza over alle, og det deilige er at du kan spise deg stappmett uten å tenke på noe annet enn at det er helse i hver eneste bit:

Selvfølgelig skal jeg blogge oppskriften når jeg lærer å lage denne selv. No problem. Dehydrator til å lage bunnen med er bestilt. Blogger om den senere....Sanabona.no har den vet jeg.

Christian har dette styrkeapparatet i hagen.....

....og jeg vurderer sterkt å kjøpe et selv. Kjempebra trening for styrke av alle muskler. Det selges dessverre ikke i Norge, som jeg vet om, men i USA kan du lese mer HER.

Jeg kjenner energien blomstrer om dagen og gleder meg til veien videre. Den kan bare bli bedre og bakken skal jeg selv sørge for ruller i nedoverbakke med bare positive mennesker og positive energier rundt meg. GOD HELG kjære leser...takk for at du følger mine krumspring på nettet! Glad for deg!