Jeg er en gadget-freak!

Jeg vet jeg tidvis er ganske er sprø og utypisk kvinne i min alder. Jeg elsker å teste ut nye dubbedingser, nye app'er til mobilen, lære meg alt som skjer innen sosiale medier, bygge det opp til å blir stort, finne ut nye elementer som løfter denne bloggen til noe nytt...og i dag fant jeg en applikasjon/funksjon som jeg MÅ fortelle om. Jeg vet jeg er sær nå, men dette gjør meg bare yr og glad. Crazy chick!

Jeg leste en amerikanske blogg og nå husker jeg ikke hvilken det var. Nederst på siden så jeg i hvertfall en toolbar som jeg likte med en gang. Ene og alene fordi den hadde en chat-funksjon....du vet sånn som mange bruker på Facebook:

Jeg er ikke den ivrigste til å bruke denne på facebook siden det plutselig dukker opp 15-20 stk på en gang som lurer på noe. Siden jeg bruker Facebook til mer enn en privat sfære så har jeg rett og slett ikke tid til å chatte med alle som dukker opp der. Men her på bloggen vil jeg gjerne det siden da er DU på besøk i mitt univers  og idag fant jeg en funksjon som gjør dette mulig! JIPPI!! Min egen chat med mine lesere!!

Kjempestas!!

Som du ser nede på siden her så kan du logge på med Facebookprofilen din og enkelt chatte her mens du er på besøk. Enten med meg eller andre lesere. Hvis det skrives om et tema som engasjerer deg, for eksempel, så kan du nå enkelt delta i debatten. Jeg sier ikke du må, men veldig kjekt hvis du gjør det!

Applikasjonen heter Wibiya og du kan lese mer om den HER. Hvis du har blogg så kan du enkelt chatte med dine blogglesere, og dette kan være svært nyttig for både firma og privatpersoner. En ønsker jo helst kommentarer, men chatten funker enklere der og da.

Du kan legge til flere funksjoner om du ønsker:

Ikke minst kan du enkelt følge med på statistikken over hvem som velger å logge seg på og bruke funksjonen. Håper vi chattes der en gang....det står når jeg er online og da er det bare å hive seg ut i det! GØY , ikke sant!!!????