Rock'n'roll tatto

Igår var jeg på en sånn Livsstilsmesse. Jeg dro dit og trodde jeg skulle få inspirasjon innen helse og ernæring. Neida. Dette var luksusmesse og jeg kan si med en gang at jeg ikke passet inn. Kleskoden min for dagen var av det behagelige slaget, nemlig tights og tunika, og jeg hadde valgt hverdagstightsen min. Så vet du det. Jeg har en hverdagstights og en festtights. Eller jeg har fler av samme slaget, men de er kategorisert.

Det første som møter meg i døren er denne bilen :

Den kostet bare 2,5 millioner så jeg kjøpte like greit to stykker. Hvem i alle dager med vettet i behold kjøper en slik bil, i Norge? MEN, når det er sagt så laget jeg avtale med karen som selger slike biler i Norge. Noe må jeg jo komme glidende i når jeg skal på rød løper! Hahaha KONGE!

Jeg forsatte nedover rekkene på messen og her må komme med et tips til slike som står og skal selge meg noe. IKKE MAS. Jeg kommer hvis JEG vil, ikke fordi du pirker meg på ryggen, kommer løpende etter, eller kommer rett bort med smaksprøver. Det er det verste jeg vet. Jeg vil gå i fred å kikke. Get away lizm.

Messens morsomte innslag var denne tatto sjappa:

Finn meg den Kjell Inge Røkke som velger slik kroppspynt. For det var Kjellemanns kaliber som var på messen. Veldig spesiellt må jeg si....på en kaksemesse. Men standen var mest besøkt, så kanskje damene med Chanel vesker og høye hæler drømmer om en rocka mann? Jeg heier på litt rock'n'roll i hverdagen.