Festhelg og jeg er klar

Helgen er i anmarsj og kofferten er pakket. Et fantastisk rom på Clarion Hotel Royal Christiania blir min campingplass de neste to dager, og rommet skal heldigvis ikke nytes alene. Vi er flere venninner som samles til fest og bloggen skal være med. Jeg har til og med fått en kompis av meg til å ta bilder for at det skal dokumenteres skikkelig for dere kjære lesere . Glad for dere som er her fast.

Dagen min på onsdag ble feiret sammen med de nærmeste og det var kjempekoselig. Blomster og gaver på døren gjorde sitt til at dagen ble enda bedre. Takk for gode venner og naboer!

Det siste bildet er tegnet av en herlig kunstnernabo. Hun har bare verdens festligste humor. På forsiden står den herlige teksen : Tro "ikke" at du er noe og på baksiden Det er så herlig med mennesker som ikke går i ett med tapeten. Begge tok ting ganske på kornet, spesielt i disse dager med alle kommentarer som flyr denne nettsidens vei. Puh. Heldigvis har jeg mange som kjenner meg godt, som ikke lar seg affisere av oppslag og skapte nyheter av journalister (som ønsker å lage storm i et vannglass, og ikke minst verne om sine nære venner.)

Etter de siste dagers medieoppslag stiller jeg meg undrende til at et seriøst byrå som  http://www.geelmuyden-kiese.no/ uttaler seg i en fillesak og ukritisk lytter til journalisten uten å sjekke fakta og lese min blogg først. STORT minus til dere. Jeg vil gjerne høre om dere i geelmuyden-kiese kan fortelle hvor i DETTE innlegget jeg dementerer saken og derav mister all troverdighet? For strengt tatt er dette TULLESAKER.....kjendissaker er det! I denne saken uttaler jeg meg i utgangspunktet om en "Award" til Dagbladet. Sistnevnte avis velger å vri den om til at jeg "håner Tone Damli Aaberge" hvorpå jeg selvfølgelig stiller meg spørsmål ved dette i tidligere nevnte innlegg. På grunnlag av mine sitater til avisen vil jeg si at det blir for dumt. "Mange talentløse bloggere på listen" utsagnet mitt har ingenting med Tone's nominasjon på listen å gjøre.  Til journalistene som skrev saken i VG: lag noen skikkelige nyheter. Dette ble bare lættis.

Kake ble det på dagen.

Sukker har ikke entret gapet mitt på veldig lenge og jeg skal love deg magen vrengte seg når denne bomben landet i sekken. HJELP så deilig det var, helt til den landet der. Jeg elsker krem og vaniljekrem i herlig kombo, men dessverre er ikke resten av kroppen like enig med hjernen og smaksløkene. Noen ganger må en bare drite i det og leve litt!

I helgen som kommer skal jeg leve og nyte hvert sekund. Feire med de som står meg nær og le til krampa tar meg. Min kusine har lovet tale og jeg må si jeg gleder meg! Vi blogges på veien...mandag bør du stikke innom!