Min favoritt-truse

Dette har vært en annerledes uke. Litt fri har jeg unnet meg siden julen nærmer seg, men den har likevel bydd på mange trivelige overraskelser. Først ut må jeg få skryte hemningsløst av gleden som brer seg to dager i uken når jeg trer på meg denne lekre saken:

Det er ved besøk på Drammensklinikken at denne herligheten må på, i tillegg til en kroppstrømpebukse når kroppen skal støvsuges . LPG maskinen føles som en støvsuger......men det er ufattelig herlig! Les mer HER.

Jeg har vært på prosjektlederkurs med fantastiske Anna, og der møtte jeg noen damer som du garantert vil høre mer om i denne bloggen. En kunstner ved navn Bjørg Thorhallsdottir som driver LYKKEHAVEN i Sandvika. For en dame....virkelig! På stedet hennes finner du restauranten Helt RÅ og der skal jeg love deg maten smaker! Anbefales! Skal blogge om en verdenskjendis som var der for litt siden. Menyen hun spiste kommer på bloggen!

Bilde fra kurset:

Men uken sluttet ikke med disse trivielle sakene.I forrige uke hørte jeg en spe sørlandsdialekt i andre enden av telefonrøret. Ada fra StineSofiesstiftelse hadde hørt om bloggen min og ville gjerne treffes for skravling. Jeg er ikke vanskelig å be, spesielt når respekten for folk er så stor som for denne dama, og igår skravlet vi på Grand i Oslo. Pene damer treffes på Grand var vi enige om...høhø.

Sjelden har jeg truffet et menneske hvor energiene våre stemmer fra første sekund. Hun var like åpen, like engasjert og ikke minst like kreativ som undertegna....det var et festlig møte! Vi lo fra vi kom til vi gikk, innimellom alt skravlet.

Vi har bestemt å jobbe sammen om et spennende prosjekt som vi skal gjennomføre i 2011/2012 og jeg gleder meg. Det er ufattelig viktig budskap de har i StineSofiesStifelse og jeg er stolt av å få være med på dette. Eller ideen om det vi faktisk skal gjøre sammen var vel min, men jeg flettet det inn i et prosjekt som de allerede har startet planleggingen av. Jeg gleder meg utrolig mye og selvfølgelig skal bloggen være med. Ikke bare den ;-)

Her er boken jeg fikk signert av Ada og den kan jo være et julegavetips om du mangler noen? Du kan kjøpe den HER.