Jeg skal klippe meg - DU bestemmer!

Imorgen skal jeg til de herlige jentene mine på ChiHair i Drammen. Kari og Cecilie har blitt gode venninner i løpet av de årene jeg har tatt deres kreative hender i bruk. Jeg har i årenes løp alltid vært trofaste mot de frisørene jeg først liker . Når jeg bodde i Oslo hadde jeg en fast jeg brukte hos Adam&Eva, i Stavanger sverget jeg til samme dama i alle år, og det samme nå i Drammen. Finner jeg noen som jeg liker, som skjønner hva jeg ønsker med håret, så ser jeg ikke noen grunn til å bytte.

Kari og Cecilie har nettopp tatt over driften på ChiHair og har masse kreativt på gang. De er så flinke og jeg blir alltid inspirert til et eller annet når jeg har vært innom de. Elsker kreative mennesker som kun ser muligheter og lite begrensninger! (Må skrive at jeg er IKKE betalt av de for å skrive dette! Jeg skriver dette fordi de fortjener oppmerksomheten!)

De har spurt meg om råd for veien videre på internet, og de har derav startet en FacebookSide. Der legger de ut bilder som kanskje vil inspirere deg neste gang du skal klippe deg? Sjekk den ut og trykk gjerne LIKER.....da får du info på Facebook og det er verdt å følge de!!

Det jeg trenger hjelp til er hvilken frisyre jeg skal velge.......sjekk bildene og si din mening!! Jeg skal lytte på bloggleserne og klippe meg akkurat sånn som dere mener jeg bør ha det!!