Min egen stil

Jeg har verdens beste frisører. Ikke bare er Cecilie og Kari verdens søteste og beste samtalepartnere (vi har blitt gode venner etter mange år), men jammen er de ikke Drammens flinkeste med saksa i tillegg. Jeg har gått til Imitch (skifter snart navn til Chi Hair) i kinobygget i Drammen i mange år, og er alltid fornøyd. Jeg er nok ikke verdens vanskeligste å ha i stolen. De har som oftest frie tøyler og jeg liker å få innspill. Jeg elsker forandringer og stort sett hver gang jeg forlater disse kreative sjeler har noe nytt skjedd på topplokket. Igår var intet unntak.

En starter med et noe rufsete utgangspunkt. Jeg har MYE hår, det er nok å "leke" med for å si det sånn:

Deretter har damene lekt seg, og de er kunstnere. Virkelig! De styler håret og får til ting med hendene som er litt håpløse for meg å kopiere når jeg selv skal igang:

Så kommer dagen derpå. Trine skal ordne seg og springe i mange viktige møter. Jeg er ingen hår-kunstner, men har min egen stil. Jan Thomas må mene hva han vil, dette liker jeg! Enkelt og greit!