Vaskekjerring jeg?

Jeg blir så lei av renhold, vaksing av klær, tørking av støv, rydding av sko/jakker, vinduer som jeg vet må tas før vinteren, oppvask på kjøkkenet, bretting av tøy, stryking av tøy, reing opp av senger, og ikke minst be om hjelp for å gjøre det! Hvorfor er det veldig ofte vi kvinner som ser, og mennene sier de ikke legger merke til det!? GÅR DE MED SKYLAPPER? Går det ann å bare gå forbi.....?

Jeg liker å ha orden rundt meg...det skaper harmoni, trivsel, god energi og system i sysakene. Det må ikke være prikkfritt, men gjerne så nær som mulig. Jeg kan ikke fordra å sette meg ned i sofaen om kvelden hvis jeg vet at kjøkkenet flyter...jeg blir irritert og sur hvis huset ikke er i orden. Skikkelig sur og irritert! Stakkars gubbe!

Noen ganger skulle jeg ønske jeg var mann. De kan trø rett over bunken med sko som ligger rett innenfor døren, de klarer fint å se brettebunken med klær som vokser uten at de får svettetokter og hormoner som begynner å boble. Hvorfor i alle dager er vi skapt så ulike? Den som i sin tid valgte å plassere mann og kvinne på jorden for sammen å skape nye individer, han/henne var ingen smart mann/kvinne. Det finnes mange feller vedkommende godt kunne hjulpet oss ut av!!

Jeg lager lapper til ungene over gjøremål som skal gjøres når de kommer hjem fra skolen. Det er ikke mange greiene som står på den, men foruten å lage seg varm mat og gjøre lekser, må de ofte brette sine klær, ta ut av oppvaskmaskinen og ikke minst rydde sko på gangen. En skulle ofte utifra gangen vår tro at det var en skikkelig storfamilie som bor her. Hva skjer med å trø rett ut av skoene, rett innenfor døren, når en kommer hjem!? Skal neste mann hoppe som Wirkola for å entre huset?

Jeg leser på dagbladet.no en artikkel om vasking, at vi vasker masse klær om dagen, men ikke så mye i huset. Føler ikke jeg gjør annet enn å rydde og vaske jeg. Hvor ofte vasker du huset? Jeg trør til annenhver fredag....da er det rengjøring. Litt hjelp får jeg heldigvis, ellers hadde det vært skilsmisse for LENGE siden! Er det for sjeldent?

Sengtøy er jo og en greie. Hvor ofte skifter vi egentlig på det? Hva er ofte og hva er sjeldent? Jeg bytter annenhver uke, samme fredag som nevnt over. Tannbørster da? Tenker du på det? Tannlegedatter som jeg er......jeg aner ikke hva som er "riktig" og "galt"! Derfor gjør jeg det meste denne fredagen annenhver uke. Det er en slitsom dag, men heldigvis over en uke til neste gang. HØHØ ;-)