Norgesmenyen = brød

Jeg kjenner jeg blir litt provosert, og da er det alltid en god grunn til å blogge. Det er ofte da mine innlegg engasjerer mest. Hvorfor provosert? Jeg kom igjen over en artikkel på nettet, en som igjen handlet om mat. Hva vi skal spise, hva vi ikke skal spise, hva som er sunt, hva som ikke er det.....jeg blir helt matt og ikke minst DRITLEI. Hvorfor i alle dager klikker man da på saken? Ja, du kan så si...jeg undrer stadig!

Med mange år hvor mat og matinntak har vært et interessefelt, blir jeg veldig engasjert hver gang jeg ser en sak som sier....-DETTE er veien å gå, dette MÅ du velge. Er det en ting jeg har lært  disse årene hvor jeg har lest og interessert meg for emnet livsstil ,så er det at INGEN diett/livsstil passer for ALLE. Det finnes ingen oppskrift som passer for Gud og hvermann....og denne dietten som tilstadighet omtales som den riktige KK sine sider ler jeg meg i hel av.

Her er den de anbefaler:

07.00. Frokost: Havregryn med frukt og melk og ett glass juice. 09.30. Mellommåltid: ett knekkebrød med hvitost og skinke og en banan. 12.00. Lunsj: Grove brødskiver med leverpostei, paprika, kalkunpålegg, en gulrot og te. 14.30. Mellommåltid: Smoothie. 17.00. Middag: Grillet kylling med ris og salat m/dressing og vann. 20.00. Kvelds: Grove skiver med makrell i tomat og Biola/kulturmelk.

Jeg kan vel si såpass, at hadde jeg levd på det kostholdet ovenfor, så hadde jeg hatt så mye vann i kroppen, og ikke minst så oppblåst mage, at jeg måtte sendt ut nabovarsel hver gang jeg skulle utom døren. Det er så mye brød i det norske kostholdet at jeg ser fossen lagre seg i kroppen bare ved tanken på all hvetebaksten.

De siste årene har jeg blitt mer opptatt av hvilken type mat min kropp reagerer på, hva som gir oppblåst mage/vann i skrotten, hva som gir luft og ikke minst ubalanse i hormonene. Det er en evig lærevei, men heldigvis er jeg lærevillig og syntes det er gøy! Men tidvis kan jeg love deg at det og er krevende....men sånn går nå dagan.....