Loppemarked-babes

Jeg fikk en invitasjon til en event på Facebook som gikk meg hus forbi. Ho Kirsti, som er en nabovenninne ( hu som alltid er plagsomt blid hihi, se videoene mine på Youtube hvis du ikke henger med, HER), skulle holde loppemarked i gata sammen med en annen nabokjerring. Jeg fikk det nå med meg likevel og tuslet opp søndag formiddag. Lite ante jeg hva som ventet!

En kunne jo få inntrykk av at både ho Kirsti og Lone skulle flytte, har de i det hele tatt noe igjen inne i husene sine? Hele plassen foran huset til ho Kirsti var full av klær, møbler, pynteting, border fulle av all slags greier....og ikke minst folk.

Mange fra Polen fikk jeg med meg i farta.....og jammen solgte de ikke unna en del bare på de minuttene jeg stod der!

Innimellom alt fant jeg jammen kandidater til den røde løper som Jan Thomas kan kaste noen terningkast etter. Så har han litt å gjøre på en mandag hihi....jeg gir terningkast 6 til nummer to fra venstre. Han lignet litt på Aksel Hennie! Høhø

Hvem er din favoritt?