Flinke piker

Det er et fenomen dette med "flinke piker". Piker som skal gjøre alt på en gang, mestre alt, og i tillegg bør det meste skje på en og samme ettermiddag. Vi kveler oss selv med alle disse tankene/ønskene/drømmene/visjonene, og der står jeg og stamper nå. Jeg kveles av meg selv og er i ferd med å brenne flere broer. Jeg gjør, og ønsker, for mye til enhver tid, og MÅ snart lære av mine egne feil. Jeg takker ja til alt og alle, hiver meg på med et engasjement som ikke ligner grisen, gir masse av meg selv, er kreativ for alle andre....og tilbake sitter ofte Trine og mister nesten pusten fordi det er få som gir noe tilbake.

Jeg klarer ikke å velge en ting jeg skal satse på, jeg vil så gjerne alt på en gang jeg. Igjen helst på samme ettermiddag. Alt skal skje idag, hvis ikke mister jeg ofte motet. Hva sier dette meg? Jeg er min egen verste fiende. Jeg må begynne å ta noen valg, tørre å satse på en ting og droppe alt det andre. Finne ut hva jeg er flink til og hvor det meningen at dette evige engasjementet mitt skal brukes. Ja, jeg mener mye om mangt, og jeg skjønner mange undrer, - hvem i alle dager er denne damen med disse sterke meningene?

Her er min verste-fiende liste:

 • Jeg skal spise meg frisk (det innebærer å kutte en hel del ting i kosten, og ikke minst finne erstatninger som metter)
 • Jeg ønsker å trene/bevege meg stort sett hver dag
 • Jeg skal blogge stort sett hver dag
 • Jeg skal være god mor hvert minutt
 • Jeg skal være god samboer/husmor til enhver tid
 • Jeg skal få bedriften min til å bli en suksess
 • Jeg vil gjerne vise at jeg står for noe og tørr å gjøre det
 • Jeg vil jobbe i media  (radio)
 • Jeg vil jobbe med ungdom som har en problemfullt hverdag
 • Jeg vil skaffe masse lesere til bloggen
 • Jeg vil leve av bloggen
 • Jeg vil inspirere, motivere og engasjere andre
 • Jeg går i alle møter og gir masse av meg selv
 • Jeg involverer meg masse i andre mennesker som sliter med sine ting, vil så gjerne hjelpe
 • Jeg vil jeg vil jeg vil....ALT

Jeg blir sliten av det, og jeg blir sliten av meg selv. Jeg aner ikke hva det er meningen jeg skal gjøre resten av livet, men en ting vet jeg. Det MÅ gi meg noe! Jeg trenger å fylle opp lagerne mine med noe som er konstruktivt, noe som betyr noe, noe som gir en mening. Det innbefatter jo at det gir mening for meg.....og hva gjør det? Der står jeg nå. Søker.....har alle antenner ute og brenner derfor mange broer i meg selv. Jeg må roe ned, jeg kan ikke mestre alt.

Det er mulig dette innbærer at jeg må skifte beite, skifte helt fokus på alt jeg brenner for idag. Men uansett hvilken vei jeg går så vil bloggen følge meg. For den gir meg noe, nettopp fordi jeg kanskje engasjerer/motiverer/inspirerer DEG med mine skriblerier. Takk for at du gir meg noe bare ved å være her, lese det jeg skriver og kanskje tar noen tanker med deg på veien. To be continued.....