Leddene krangler videre....

Det skal ikke være lett, og disse leddene mine krangler forsatt. Igår kveld hadde jeg så vondt at jeg knapt klarte å fote meg! Skikkelig kjipt, men gir meg ikke. Allerede nå er jeg tidlig oppe og ringer for å fikse ting. Timer skal bookes hos spesialister, og kosten skal legges om. Hvordan den skal legges om? Nei, det skal jeg først blogge om når jeg er i gang. Ferden kan du uansett følge HER.

Jeg vet bare at jeg MÅ ta noen grep, og derav er sukker, kumelk og gluten øverst på listen. Jeg skal melde meg på Raw Food kurs ASAP for å lære hvordan denne livsstilen kan gjøres til hverdagskost. Hva spiser en til frokost, lunsj og middag? Hvordan setter man sammen et fullverdig måltid?  Jeg skal ringe Tove som var med meg på Celebert Selskap og få henne til å komme for en kursaften.

Det er mulig mange ler av meg som tror at jeg kan spise meg frisk, men jeg er overbevist om det etter alt jeg har lest de siste 6 år. Det er fullt mulig, og jeg skal ikke gi meg før jeg har testet det 100%. Og dette skal jeg blogge om. Men det kommer til å ta tid. Det er ikke gjort på en dag, og her ligger utfordringen min. Jeg har alltid så dårlig tid.

En av mine svakeste sider akkurat det.....ting bør liksom skje igår helst! Har ikke tid vet du, orker ikke vente....men jeg starter uansett nå. Jeg skal få kroppen tilbake i normalt gjenge igjen.....tips meg gjerne om ting i kommentarfeltet.

Jeg har startet med selolje som helst skulle være kaldpresset for å bevare mest mulig næring. Det er et av tipsene som kom på Facebook, jeg sjekket litt på nettet og det viser seg at Selolje har bra effekt på ledd. Jeg hev meg rundt og snakket med helsekosten i Drammen, men kaldpresset selolje er ikke enkelt å oppdrive. Derav ble det en miks av disse to herlighetene for at jeg skulle få det jeg søkte.

Jeg får alltid masse spørsmål hvor folk lurer på hvor de  kan finne tingene jeg blogger om. Jeg kjøpte mine bokser i Drammen på CC, men ser at de selger ulike typer HER.

Setter stor pris på alle som viste omsorg både på Facebook og i kommentarfeltet her på bloggen når jeg skrev om disse leddene sist. Nå starter ferden i å bli frisk....og dette skal jeg klare. Jeg er jo IKKE syk....bare litt skranglete. Hehe!

MEN JEG SKAL IKKE BARE BLOGGE OM DETTE......til de som syntes dette blir dørgende kjedelig! Frekker meg til snart skal du se......hahahahahahaha