Jeg elsker heisekraner

Tidlig  lørdag morgen rev jeg meg opp av sengen for å møte en gjeng med Twitterdamer. Jeg ble invitert av @nurk56 til hennes sommersted og tenkte at noen ganger må en jo være litt sosial og treffe gjengen en twitrer med. Jeg visste vi skulle til et sted kalt Hvaler (aldri vært der før) og deretter videre til Herføl. Hm...jeg hev meg rundt og dro på tur.

Endelig fremme ved Hvaler og Skjærhallen, og umiddelbart får en følelsen av Hollywood. Se på skiltet da! På et fjell til og med!

Heldigvis hadde de kran ombord på "skuta" som skulle bringe oss til Herføl. Da var jeg sikker på at også jeg ville komme med!

Men jeg tok feil båt...det var denne sjarmerende jollen som skulle bringe oss på plass.

Ingenting å si på utsikten. Herregud så fint det var å beskue havgapet på vei ut! HJELP! Jeg flytter!

På båten fikk jeg plutselig en følelse av Titanic og begynte å se meg om etter Leonardo DiCarprio. Trine nå som Galionsfigur...tenk deg det da!

Vel fremme er dette skiltet det første som møter meg. YES, her vil jeg føle meg hjemme og blir muligens bortvist, men det skal jeg tåle. Humoren på valgte sted er etter mitt hode!

Det neste jeg ser er denne stugu....som hører sammen med denne:

Kjære Jostein. Hvis du ikke finner meg en ettermiddag, så har jeg flyttet hit! Hallo lissom....se på bildene da!

Her er dama som eier stedet, og hvis hun ikke kommer hjem etter denne helgen så har jeg begravet henne i hagen og overtatt paradiset.

Stedet leveres til og med med egen yr.no. Herlig....

Det er så flott her at jeg hadde tatt til takke med å bo i dette lille skuret. True story!

De har til og med en gressklipper med eget navn- padda. Og den beveger seg av seg selv når det grønne skal kuttes. Tenk det!

Her sitter damene og jammen bys det ikke på vafler. De prøvde å få Bjørn Eidsvåg til å komme å slå av en trall, han turde ikke. Han var redd vi skulle skravle hull i hodet på han.....bra du holdt deg hjemme.