Home sweet home!

Borte bra, men endelig er det kun hjemmetid. Det har vært masse reising denne sommeren. Nå skal det bli deilig å roe ned, komme seg på kontoret litt, begynne med treningsrutiner igjen....ja, i det hele tatt begynne hverdagen. Jeg MÅ bare få skryte litt. Laget til sønnen min vant cupen  i Sverige denne helgen, og gjett om vi var stolte mammaer på sidelinjen. FOR en tur, for et bra team, for en herlig gjeng, og FOR et lag! HEIA ROS -99 sier bare jeg!! Det er gutta sine det!

Gjett om gutta var fornøyd med pokal og medalje! De har en så herlig kjemi denne gjengen, og er skikkelig gode kompiser. Jeg spurte om tilatelse til å legge ut dette bildet, og stolte som alle var, så var det helt ok! Kjekt!

I bakgrunnen ser dere tre ildsjeler som trener laget i tillegg til min mann. Siv, Rune og Pål, dere gjør en kjempejobb! Uten deres ståpåvilje, nøye planlegging og iver for at guttene skal mestre, så hadde det ikke gått!

Regler under kamp:

- ikke brus, is, boller og usunn mat.

- de må ha restitusjonsdrikk rett etter kamp+frukt

Det er viktig å sette grenser når det gjelder kosthold, og tidlig lære de om sunn livsstil når en skal prestere på banen. Sukker har ingenting å gjøre i kroppen når en skal yte sitt beste. De trener jevnt og bra hele året, og har en utrolig lyst til å spille, og ikke minst ha det gøy! Herlig gjeng! Og det er foreldrene og....det må sies. Koser oss maks på tur!