Filmanbefaling- men ikke kinoen

Igår kveld dro jeg med meg noen kjerringer på kinotur, og gledet meg stort til å se Leonardo DiCaprio blomstre på lerrete. Han har virkelig utviklet seg til å bli en respektabel skuespiller, noen år på baken i forhold til Titanic har gjort ham godt!

Asker Kino er muligens den kinoen i landet med dårligst kundeservice. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger noe har skjedd mens vi sitter i stolen med favnen full av godis for å se  film. ALLTID er det noe tull på den kinoen. Vet du hva som skjedde igår!?

Jo. Vi satt klar alle tre med obligatorisk snacks på god vei inn i kjeften. Kinoen skulle starte kl 2130, og når den varer i over to timer er det å foretrekke at den starter tidsnok.

Vel, klokken ble 2140 og ingenting skjedde på lerrete. Kvart på ti gikk ho Kirsti (på oppfordring av meg) ut på gangen for å høre om de hadde tenkt å snurre filmen i gang. Svaret? "Ja, vi starter straks. Det er forsatt folk som handler i kiosken!" Hæ? Hørte jeg riktig? Det må være det dummeste jeg har hørt noen gang (jada, jeg overdriver stadig). Snakker om kundebehandling!

Det var som flyvertinne Kirsti fulgte opp med: - Skal vi holde igjen et fly fordi noen ikke har drukket opp ølen sin?

Jeg elsker Asker, men mulig  jeg kun kommer til å dra på kino i Drammen fremover. Nå er snart tålmodigheten slutt.....forresten, filmen var HELG KONGE og er en "must see". Løp å se!

I skrivende stund er jeg i Stavanger for å holde kurs innen sosiale medier for en ny kunde. Kjekt å være igang med jobb igjen! Syv uker sommerferie holder i bøtter og spann!

Ikke like kjekt å se bilder en helst vil glemme hos muttern. Men det er jo en del av historien......

Grøss og gru! Jeg hadde alltid forferdelig mye og stort hår. Og masse krøller. Krøllene er der enda, men jeg velger å roe de litt ned. I de herlige tenårene fønet en jo håret opp/ned for å få mest mulig hår. Kan ikke fatte at jeg syntes det var greit!! Nå begynner "Jakten på Kjærligheten" og mutter er helt i fyr og flamme. Jeg spyr av det programmet.....klisj!