Ferietid- bloggetid?

Hei kjære bloggleser!

Det er ferietid. Avisene skriver nesten kun agurknyheter, og her sitter jeg ferdig pakket og lurer på om bloggen skal være med  på nok en ferie. Jeg er før første gang på fire år skikkelig i tvil. Den har vært med meg gjennom tykt og tynt de siste årene denne bloggen, men nå undrer jeg på om jeg skal ta meg to uker ferie og lage tidenes blogginnlegg når jeg kommer hjem!?

Det er flere "farer" ved dette, men jeg tenker på det alle bloggere tenker på, faren ved å miste faste blogglesere. Jeg vet jeg har høye lesertall forsatt, for det abonnerer jeg på via Google, og siden jeg er på eget domene er det enkelt å lese. Mange diskuterer disse lesertallene mine, og selvfølgelig er de viktige. Det er like viktig for meg som for VG.no å holde på sine lesere (her uten sammenligning forøvrig).

Jeg er nok til en viss grad avhengig av dette internettet, men samtidig har det gitt meg så uendelig mye at jeg kommer ikke til å slutte. Jeg elsker både Twitter og Facebook, og ikke minst er jeg glad i denne bloggen min. I forrige uke satt jeg og leste to år gamle blogginnlegg på den gamle bloggen min, og mimret om den sommerferien hvor flere fjelltopper ble besteget. Du trenger ikke søke etter den, den er lukket. Det var så mange rare mennesker innom bloggen den gangen, og ikke minst mange sinte kommentarer.

Så hva skal jeg gjøre....det lurer jeg skikkelig på. Jeg liker at DU stikker innom og leser mine skriblerier....vil du komme tilbake om 2 uker? Jeg lar det være opp til leserne å bestemme. Jeg legger meg klokken 22 (skal stå opp i natt) og da avgjør kommentarfeltet pr prosent om den er med eller ei.....teit ja, men samtidig trenger jeg råd!

HVA SKAL JEG GJØRE?