Jeg elsker STRYN!

Det er ikke rart jeg higer etter å komme opp blant de høye fjell i Stryn. Det er så flott, majestetisk og rolig her at selv den mest stressa bedriftsleder burde påtvunget seg en tur hit. Her finner jeg sjelero, nyter ferie og kjenner energien komme. Jeg trengte ferie, men det er rart at en først kjenner det når den begynner. Følte meg ikke stressa og sliten før jeg dro. Vi er i bryllup her oppe hos et vennepar som heter Rakel og Erik. De skal i dag gifte seg, gratulere så masse med dagen dere! Skal hoppe i dusjen nå, men først bilder fra de siste dagers opplevelser.

Når vi kjører oppover så stopper vi alltid og spiser på Elgekroa som vi liker å kalle den:

Det er mange koselige sidebygg rundt Elgekroa, her er Røykebua fra gammelt av:

Neste stopp på turen ble Lom (Arne Brimi sitt hjembygd) Her er det startet et bakeri som omtales titt og ofte. NYDELIGE, FARLIGE bakevarer, og et utrolig koselig sted

Vel over Strynefjellet måtte vi stoppe ved juvet som ligger der. Måtte vise ungene stedet som var det første mannen viste meg når jeg hadde min første Strynetur for 14 år siden. HJELP tiden flyr....det er ufattelig bratt her, sikkert flere 100 meter rett ned

Det er altså dette bryllupet som gjelder denne helgen, og jeg må komme meg avgårde til kirken. I går kveld ble vi ønsket velkommen til Loen og grilling av brudeparet. I øspøsende regn satt vi ute under telt og koste oss. Gutta hadde obligatorisk fotballtennisturnering. Festlig!

VINNERNE Leon og Lars

Klar for fest, eller jeg kjørte som alltid. Jeg er ikke noen Festernes Mester til vanlig.....drikker aldri.

NYDELIGE LOEN.....utrolig vakkert sted!