Jeg har blitt tatovert!

Det er lenge siden jeg ble kjent med denne freske nordlendingen Solvår Hegge. Vi er begge ivrige innen sosiale medier, vi blogger og driver på med Facebook som 2,5 millioner andre nordmenn. Facebook er gøy, og det er masse å finne på der. Jeg har flere profiler, grupper og sider, syntes det er kjekt og jeg treffer masse spennende mennesker. Men nå var det SOL vi skulle prate om. Hun som har lekt seg i tryne mitt i dag. Ja, lekt seg rett og slett. Hun har faktisk mast på meg leeeenge om at jeg må komme en tur til henne, men jeg har ikke turt. Litt pysete på ting som jeg syntes egentlig er unødvengdig, men når min far sin sambo hev seg rundt og gjorde det, så tenkte jeg at jeg kunne ikke være noe dårligere enn Maisen. Derfor har jeg nå tatovert permanent eyeliner rundt øyenene. Gid så forfengelig jeg har har blitt...men jammen ble det fint gitt! Jeg er megafornøyd allerede, og det er ikke ferdig engang.

Det ser litt hardt ut med en gang. Det myknes opp etterhvert og skal etterfylles om ca 6 uker. Mange lurer på om det gjorde vondt, men jeg kjente ingenting. Jeg ble jo smørt på med sånn bedøvelses-salve først....det hjalp nok en god del. SOL mente jeg hadde høy smerteterskel, men jeg pleier vitterlig ikke å ha det. SOL har klinikk på Ellipse Klinikken i Oslo forresten og bloggen hennes finner du her. Du kan og sjekke Amiea her

Trine FØR Permanent Make-Up

Trine ETTER Permanent Make-Up

Trine speiler seg underveis

Usminket, men med Permanent Make-Up

Da har jeg prøvd det og....ikke umulig at jeg finner på andre sprell sammen med SOL. Ikke at dette var så veldig sprelsk, men for meg var det faktisk det. Fikser aldri på noe jeg....tenker alltid at det er unødvendig. Skjerpings Trine, dette fortjente du!