Himmelen faller i hodet på oss!! Pass opp!

Jeg liker at jeg har denne bloggen tidvis kjenner jeg! Da kan jeg lire ut av meg ting som jeg selv ser på som ganske fillete og idiotiske, men som media vil lage masse fuzz rundt. Here I go again! Sandra Lyng Haugen har fått seg type. En kar på 47 år, amerikaner, kostholdsguru, kjekk mener noen, og han heter David Sandoval. De har nå forlovet seg, etter "kun" 3 måneder, og pressen er helt ville. Her gjelder det å få storyen først, skrive masse om dette "kontroversielle" paret, gjerne klinebilder (tenker de sikkert), og for å toppe det hele skrev Seher en sak i går om forlovelsen hvor det ble påstått at det skulle holdes pressekonferanse idag!? WHAT , tenkte jeg, har de mistet sinnet fullstendig!? Pressekonferanse på grunn av en forlovelse? Har de blitt kongelige lissom?

Jeg twitret og tullet litt om det igår. Jeg tuller MYE på twitter. Twitter er gøy, men nå var det ikke det vi skulle "prate" om. Det var Sandra og denne påståtte pressekonferansen. Jeg har jo solgt produktene til David i TrineKlubben (jeg vet, teit navn, finn på noe bedre a) i noen år nå. De er fantastiske. Ergo så kjenner jeg David og miljøet rundt han her i Norge. De mailet meg og avkrefta hele pressekonferansen idag, og dette twitret jeg litt om igjen i morges. Jeg skrev:

Vulkenene koser seg videre på Island, Sandra skal ikke holder pressekonferanse likevel, de har haikesentral på VG.no.....sånn går nå dagan

"Hele" pressenorge har visst lurt på hvor i alle dager denne pressekonferansen skal være idag ( uansett hvor dumt det høres ut, så bryr faktisk pressen seg om denne fillenyheten), og det er eks-manageren til Sandra som er ute og snakker tull om ting han ikke vet noe om. For å avslutte denne IKKE saken som nå har blitt et altfor langt innlegg om en sak som INGEN bryr seg om, så blir det ingen pressekonferanse. VG og Dagbladet har ringt MEG av alle personer på grunnlag av min twitring imorges....det er helt villt!  Ring manageren Fred Armstrong, det er han som flyr med bøff!

David er en kjernekar og ufattelig flink innen riktig ernæring. Det er det lite tvil om. Hans dame/jente bekjentskaper gidder jeg ikke å uttale meg om, det får den tabloide presse (hey, det er jo egentlig meg og det) ta seg av. Hehe....tog du ann?

NEI, David og jeg er IKKE sammen....vi har bare vært på en del konferanser sammen. Flink fyr!