Vellykket SLANKE-forandring

Det er noen som har fått det til og klarer å holde seg til et opplegg. Jeg sliter med det om dagen, selvom jeg vet hva jeg skal gjøre. Jeg trener masse, spiser "riktig" i ukedagene, men så kommer helgen! HJELP!! I Norge har Kernesund Familie blitt viden kjent etter både tv-opptredener og ikke minst boklansering. De fronter en sunn livsstil uten gluten og melk, men hvordan skal en klare å holde seg til opplegget? Da må en lære seg hvordan og heldigvis kommer denne sunne familien ofte til Norge!

I mars skal det holdes workshop i Oslo og nå kan du vinne en plass her på bloggen min. Skriv inn i kommentarfeltet hvorfor akkurat du skal vinne, og ønsker du ikke at den skal publisereres skriver du bare det og da er det kun jeg som leser den.

Her er noen før og etter bilder av Ninka....drømmer om å komme dit at denne livsstilen kan bli min hverdag!

MELD DEG PÅ OG FORTELL HVORFOR DU SKAL VINNE!

13 og 14 mars er datoene, og kanskje er det du som møter sommeren med riktigere ernæring innabords!! Gleder meg til å høre fra deg!