Skumle mail

Noen ganger får en noen merkelige mailer i innboksen. Igår datt denne ned i min og jeg likte den ikke.

Jeg forventer din e-post
Greetings er forståelig at du kan være litt bekymret fordi du ikke vet, men jeg var en lukrativ forretning forslaget om en felles interesse å dele med deg. Jeg fikk din link Muj forespørsel til noen som oppfyller min virksomhet forslaget. La meg først presentere. Jeg er Mr. Patrick Chan, direktør og finansdirektør i Hang Seng Bank Ltd Jeg har en skjult forretningsforslag for deg.
Jeg trenger som vil hjelpe meg i å utføre podnikatelský prosjektet fra Hong Kong til landet ditt. Det gjelder å overføre en stor sum penger tilbake. Alt om denne transaksjonen skal være lovlig effektivt uten problemer. Vennligst Endeavor observeres svært diskret i alle saker relatert til dette emnet.
Når midlene er overført til kontoen din, deler vi i forholdet avtales obema av oss. Hvis du er interessert, kan du sende følgende informasjon kick-starte prosessen;
Fullt navn
Adresse State
Alder, kjønn, yrke Familie Statue,
Private telefonnummer, faksnummer privat.
Jeg Radejov, hvis du Muj meg til en privat e-postadresse: (pchan2003@yahoo.cn) og til slutt etter at jeg vil komme tilbake mer i avdelinger i operasjonen. Vær så snill, hvis du ikke vil slette denne e-mail meg og ikke fiske siden jeg skulle sette karrieren min og min families liv står på spill i denne handlingen. Selv veier noe oppnådd. Din neste svar på dette brevet vil bli verdsatt.
Vennlig hilsen
Mr. Patrick Chan

Jeg forventer din e-post Greetings er forståelig at du kan være litt bekymret fordi du ikke vet, men jeg var en lukrativ forretning forslaget om en felles interesse å dele med deg. Jeg fikk din link Muj forespørsel til noen som oppfyller min virksomhet forslaget. La meg først presentere. Jeg er Mr. Patrick Chan, direktør og finansdirektør i Hang Seng Bank Ltd Jeg har en skjult forretningsforslag for deg.     Jeg trenger som vil hjelpe meg i å utføre podnikatelský prosjektet fra Hong Kong til landet ditt. Det gjelder å overføre en stor sum penger tilbake. Alt om denne transaksjonen skal være lovlig effektivt uten problemer. Vennligst Endeavor observeres svært diskret i alle saker relatert til dette emnet.     Når midlene er overført til kontoen din, deler vi i forholdet avtales obema av oss. Hvis du er interessert, kan du sende følgende informasjon kick-starte prosessen;     Fullt navn Adresse State Alder, kjønn, yrke Familie Statue, Private telefonnummer, faksnummer privat.     Jeg Radejov, hvis du Muj meg til en privat e-postadresse: (pchan2003@yahoo.cn) og til slutt etter at jeg vil komme tilbake mer i avdelinger i operasjonen. Vær så snill, hvis du ikke vil slette denne e-mail meg og ikke fiske siden jeg skulle sette karrieren min og min families liv står på spill i denne handlingen. Selv veier noe oppnådd. Din neste svar på dette brevet vil bli verdsatt.     Vennlig hilsen Mr. Patrick Chan

Hvem i alle dager faller for disse mailene og faktisk svarer på de? Jeg lurer på hvordan i alle dager de finner meg, hvor mange i landet som svarer og ikke minst tror at dette er legitime greier? Tenk å bruke sin egen familie som denne karen gjør for liksom spille på vår dårlige samvittighet.....! Det er mye rart rundt om i verden, det er sikkert!!

Jeg er endelig igang med treningen igjen og har startet opp på et senter som ligger ikke langt fra meg. Jeg bor jo litt på landet og derav passet det perfekt at en treningskjede har valgt å kun starte i utkantsteder. Trento heter kjeden og vi er to venninner som er igang tre ganger i uken. DEILIG!! Jeg skal ha spinningtimer noen mandager innimellom så en kan vel si at jeg jobber der litt. Derav endte jeg opp å stå på stand sammen med to herlige jenter på lørdag som var. Kjekt å verve andre til en sunnere livsstil!!

Nytt, fint og akkurat passe stort. Slik ser det ut inne der: