Føler meg som Oprah

Jeg gjør virkelig det om dagen....føler meg som Oprah. Jeg har en kropp som krever hard fysisk aktivitet for å holde vekten og nå som julen nettopp har vært på besøk i tillegg til sprengkulde, da får ikke mor trent noe særlig. Det er da en merker at en ikke er 19 år lenger for kiloene kryper fort på igjen....Oprah fyker jo opp og ned i vekt hele tiden og det samme gjør jeg. Det skal ikke mange uker til med litt ekstra kos før en kjenner at buksene strammer litt ekstra og en føler seg tyngre. Jeg er veldig glad jeg har produktene som jeg selger via TrineKlubben for ellers hadde nok tingenes tilstand vært noe verre skal du se. Men uansett hvilken livsstil en velger så må en være streng med seg selv. Det året etter alt styret med en viss tv-kanal har ikke jeg klart å være streng med meg selv. Sakte, men sikkert, kryper noen kilo seg på og idag gikk jeg på vekten for første gang på LENGE. HJELP...nå er er det skjerpings Trine....jeg er nå et sted hvor jeg ikke ønsker å være vektmessig selvom det i den store sammenhengen ikke betyr noe. For meg rent personlig betyr det litt for jeg vil passe klærne jeg har i skapet....da må noen grep tas og jeg starter herved i dag og forplikter meg ovenfor mine blogglesere.

Det er helgene som ødelegger for meg og ikke minst denne uken hvor jeg er på tv-innspilling hver dag. Hva skal spilles inn? Forteller senere....gøy blir det, men maten de serveres på settet suger alltid. Det er ufattelig at ikke alle i tv-produksjonsbransjen ikke triller rundt for der er det dårlig stelt med kosten gitt! Bilder kommer, men jeg tror ikke jeg tørr å vise vekta. Skuffet over meg selv men skal dra meg FORT opp igjen. Just wait and see!!