Er gresset grønnere?

Vi skriver straks 1 februar og tiden flyr mot vår. Det er ikke lenge før snøen begynner å smelte, trærne skal blomstre og gresset skal bli grønt. Joda, det er kaldt ute enda, men det er ikke lenge før. Snart må jeg begynne å forebygge med antihistaminer og jeg hater det! Hver eneste vår ødelegges av pollenallergien. Den kom krypende på ei fjøl når jeg fødte andre mann. Jeg ante ikke hva det var som skjedde på danskebåten en vår for 10 år siden. Øynene begynte å renne, ble røde og klødde som et helvete. Jeg tok meg en tur til legen ombord som ga meg øyemedisin fordi han mente jeg hadde fått øyebetennelse. ARG....alt ble bare verre.

Kom meg til fastlegen etter endt båttur og fikk diagnosen ekstrem bjørkepollenallergi. I tillegg fikk jeg beskjed om at det var baby i magen! Det var to sjokk på en gang selvom sistnevnte var av den hyggelige arten. Med storebror på armen dro jeg på apoteket, det etter at en kortison-sprøyta var godt plassert i ene rompeball.

Siden det har jeg vært bjørkeallergisk selvom det har blitt litt bedre med årene. Jeg drømmer om den dagen jeg skal vokse dette av meg og bare nyte våren i all sin prakt. Jeg pleier å trosse hele allergien og sykle meg en tur likevel....dette med blandet hell vel og merke.

Grunnen til at jeg skriver om dette nå er fordi jeg skal i gang med et gresspollenallergiprosjekt (hehe langt ord) jeg kommer til å blogge masse om det når jeg har klarsignal....gleder meg til det. Kan si såpass at det vil involvere hele landet og mange mammaer! Holder dere oppdatert!

Hvis du vil ha en god latter så stikker du innom denne siden til Tone Damli og leser igjennom oversettelsen! KRISE i DamliGården!!