Ditt grønne liv

TrineKlubben var noe jeg startet forsiktig med en tid tilbake. Der selger jeg de produktene som jeg bruker for å holde magen min i balanse. Jeg har en tendens til å bli ganske oppblåst i magen og få en kropp full av vann, noe som ikke er særlig verdsatt av undertegna. Jeg vet jeg får dette når inntaket blir for mye av hvite ting (glutenholdige varer, sukker,pasta,ris) og hvis jeg i tillegg trener lite føler jeg meg som en vandrende flodhest! EKKELT! En ting kan jeg slå fast, uten riktig kosthold kan du trene herfra til Timbuktu uten resultat!

I TrineKlubben selger jeg produkter som halve Hollywood bruker og er det siste innen anti-aging når det gjelder kosthold. Det er mange som sier at ansiktskremer er det som skal til for å se ung og vakker ut, men uten riktig kosthold kan en se langt etter det "perfekt" ytre. Jeg sier ikke det er et mål i seg selv, men med alle dagens livsstilsykdommer MÅ noe gjøres. Ungdommen vår blir større og større og vi blir sykere og sykere. Jeg mener kosten har masse med dette å gjøre, i tillegg til en stressa livsstil.

De produktene jeg velger for en bedre hverdag, og gjett om den blir mye bedre, kan du lese om HER! Dette er tilskudd og måltidserstattere uten noen tilsetningstoffer, kjemiske behandlinger, sukker og andre stoffer som hemmer kroppens helbredelse av seg selv. Vi lever bare en gang...ta vare på deg selv og kroppen din! Det skader ikke å prøve produktene i hvertfall, jeg har ikke angret en eneste dag!!