Ny hud i vente!

Jeg er utrolig opptatt av helse og kosthold, og hvilke faktorer som spiller inn for at vi ser bedre/dårligere ut. Et faktum er at sukker, for mye hvete, for lite vann, for lite frukt og grønt, er ikke bra for hverken kroppen eller huden. Jeg er ikke ursunn på noen som helst måte, men prøver å gjøre mitt i hverdagen for at hele meg skal fungere obtimalt. Jeg liker kroppen min best når jeg er sunn, beveger meg litt hver dag og har et positivt fokus. Med det mener jeg ikke kroppens utside, mer det som er på innsiden. Tarmer og hele systemet har det bedre når jeg har mine "gode" perioder. Jeg kjenner det veldig hvis jeg driter i alt og hiver innpå. Føler meg som en hvalross uten hoggtenner og enhver kvinne på min alder +- vil nok kjenne seg igjen. Jeg liker å anbefale ting som jeg merker funker. Jeg har nemlig fått ny hud den siste måneden. Dette produktet har jeg brukt før og endelig er jeg tilbake igjen. Det er fantastisk, og i tillegg er det produsert i Norge. Det er norske folk som står bak konseptet. Da blir jeg litt Mette Marit og "fronter" noe som er norsk og på vei ut i verden. Skinscience er det, på vei ut i verden.

Vil ny fornye huden din må du prøve....min gløder og mange på min vei kommenterer det! I samme setning bør jeg kanskje nevnte at jeg har og en av mine "gode" perioder hva kosthold angår, så hvalrossen er et tilbakelagt stadie. Men fortvil ikke, helt plutselig er han tilbake og hendene mine eser ut igjen, magen står som en ferdighevet bolle og alt jeg har jobbet for raser sammen. Men sånn er jo vi kvinner, de aller fleste av oss heldigvis.

imgFamily