Doping er for pyser!

Jeg mener det seriøst. Doping er for pyser og jeg skjønner virkelig ikke de som velger dette som en utvei for å nå sine mål. Hvem i alle dager med vettet i behold tror at dette har noen helseeffekt på kroppen i det hele tatt? Jeg blir rystet hver gang såkalte seriøse idrettsutøver i sykling eller for eksempel skigåing blir tatt med noe ulovlig i blodet. Hva har skjedd med idretten når det må jukses for å nå sine mål!? Er det SÅ viktig å vinne og å være best, at kroppen skal sette på prøve for å komme dit? Idag står en kar frem i nettutgaven til VG og forteller om sitt 1 million kroner store forbruk for å bli en muskelbunt. At han i dag er pleietrengende kjenner jeg ingen sympati for, dette har han klart fint på egenhånd ved å jukset seg til ting. Men han skal ha for at han nå står frem med sin historie og kan dermed advare andre for å gå i samme fellen. Det liker jeg! Det er og skremmende hvor stor inflytelse en dopinghistorie kan ha på et annet menneske, her en politimann som ikke mistet jobben for sitt bruk, noe som gjorde det lettere for mannen som står frem å rettferdiggjøre sitt bruk. Medias makt igjen men vridd litt på hodet kanskje?

Han skal være glad for at han ikke ble seende slik ut som på bildet under for det liker ingen. Med nettet som middel er det lett å få tak i greiene...hvordan vil fremtiden bli tenker jeg!

Doping

Jeg er stor motstander av doping. Kan de ikke klare å trene seg opp naturlig så får det heller være!