Rar tom følelse-sulten? Nei

Etter mengder av vann ( ca 5 l kanskje) og fem kopper med grønn te er klokken blitt 19.06. På skjermen snakker Oprah om kosthold og har Dr Oz på besøk. Alltid interessant å følge de og selvfølgelig er det snakk om grønnsaker og viktigheten av disse. Det er jeg helte enig i! Kjøtt og fisk skal være supplement til grønnsakene sier de...interessant!Veganerkost mener de er veien å gå...har lenge hatt lyst å lære meg å lage veganer kost. Middager spesielt. Hvordan føler jeg meg? Jo faktisk veldig bra. Jeg er ikke sulten merkelig nok (enda) men har en rar tom følelse i kroppen. Hul liksom. Energien er der enda men jeg har sikkert litt å tære på. Dette er dag 1 av min fastekur som skal vare til og med fredag, aller helst over helgen. Jeg skal nå ta en dag av gangen men spennende å se om jeg klarer det. Det er egentlig det som driver meg videre. Imorgen skal jeg lage en videoblogg litt utpå dagen, kanskje når jeg er på mitt aller sureste. Ekspertene på dette sier at dag 2 er den verste, men så kommer energien tilbake. I en ny form visstnok?

Jeg leser bok for å ikke tenke på alle godsakene som ligge i skapet. Det er mulig en tur med ho Kirsti står på plakaten ikveld for trene litt. Skal ikke trene hardt, kun bevege meg rundt vår faste Blåfjellrunde. Send meg tanker stappfulle av kalorier...

IMG_0876