Jeg faster-faster du?

Jeg har på oppfordring fra min sjefsengel begitt meg ut på noe som jeg muligens kommer til å angre på veldig snart. Jeg skal faste. Ikke en dag eller to, en hel forbanna uke! Hvordan skal dette gå? Jeg er per definisjon et matvrak/drikkeshakevrak og kjenner allerede at jeg muligens angrer. Hvorfor skal jeg pine meg gjennom dette? Jeg har faktisk lenge tenkt tanken for å avlaste systemet, rense kroppen litt og få en kick start.  Jeg vet det er tøft de to første dagene og så kjenner en energien komme....jeg lever i håpet og krysser fingre og tær for at den følelsen brer seg over systemet allerede innen noen timer. Bare drikke? Da blir denne flasken min fast følgesvenn de neste dagene...har du fastet noen gang? Jeg blogger før middag når sultfølelsen sikkert er på topp...vann vann vann fra springen. Jeg gruer meg, dette blir testing av selvdisiplin på høyt plan for meg! VannFlaske