For en bløff-dårlig ånde?

Dette kom i posten til meg idag, SB12 mot dårlig ånde. Det kan hende noen sendte eskene ment som en spøk, at jeg burde forfriske kjeften litt(noe som aldri kommer til å skje-hehe) men mest av alt ville de nok at jeg skulle blogge om produktet. Det ble nok sendt til feil person hvis de trodde jeg skulle være positiv. Det er fullt av søtningsstoffer som jeg ikke har tro på er noe tess for systemet og i tillegg kaller de det et kostholdstilskudd? Jeg skjønner at hvis en har dårlig ånde så tyr en til de midler som finnes på markedet. For folk flest gjelder nok forsatt de gode gamle kjerringrådene som å drikke vann, masse vann, spise sunt og muligens dytte litt persille innabords. Jeg kommer ikke til å tygge dette produktet med masse søtningsstoffer som aspartam, xylitol og sorbitol. Beklager. Jeg skal ha det i vesken i tilfelle jeg møter et menneske som virkelig trenger det og som jeg kanskje ikke bryr meg tilstrekkelig nok om til at vedkommenes helse har noen betydning for meg ;-)

HUSK Å ALLTID LESE INNHOLDSFORTEGNELSEN!! Det er din kropp-ditt ansvar!

IMG_0913