Om Trine Grung

Trine Grung startet denne bloggen i 2004 og siden har denne siden vært det viktigste stedet for hennes markedsføring.

Over 1500 nettkurs er solgt og hun har alltid delt villig fra sin lange erfaring innen digital markedsføring. Hun har vært gründer i flere år og videreutvikler seg hele tiden.

Facebookkurs og bloggkurs er allerede lansert og snart lanseres Digitalakademiet som samler alt under en paraply. Hun jobber i dag som Daglig tjener i sistnevnte og har flere kompetente mennesker med i denne gründersatsningen.

Trine Grung har tidligere jobbet som programleder i NRK P3 og Tv Norge, flere års erfaring fra ulike selskaper innen digital markedsføring og har vært gjest hos Oprah Winfrey hele to ganger.

 
 
Oprah&Trine.jpg

Trine Grung var gjest hos Oprah hele to ganger. I 2007 i programmet Moms around the world og i Oprah Winfrey sitt finaleshow i 2011.

I sistnevnte opptreden samarbeidet Trine Grung med Innovasjon Norge for samtidig markedsføre Norge. Det ble laget en behind the scenes film hvor Trine stod for hele den kreative prosessen.


FELLESSKAPET

I tillegg til Digitalakademiet bygger Trine sitt eget AS under navnet Trine Grung Invest AS hvor hun har fokus på et fellesskap av kvinnelige grundere som ønsker noe mer av sin hverdag.

Det er fokus på helse, hud og tarm og solide helseprodukter. Trine Grung har selv rosacea og er veldig engasjert i helse av den grunn.

Front rosaceahud.png