Det er nå planen formes og lages

Det er mange som spør meg hvor jeg henter alle ordene og tankene fra når jeg blogger. Hvordan jeg hele tiden kommer opp med nyte tanker og ideer. Det er akkurat derfor jeg passer til å blogge litt hver dag, for det gir meg rom for å reflektere, stoppe opp i travle perioder, kjenne etter om jeg følger planen min og hvor jeg er akkurat nå. Bloggen blir nesten min form for meditasjon...høres det teit ut? Det som er vesentlig for meg er at tankene kanskje kan gi læring til andre. Nå. Sånn var det ikke før, men jeg er i endring og gi meg rom for å være i endring. Hvor ofte stopper du opp og tenker/kjenner etter? Virkelig reflekterer over hvor du er og hvor du skal? Gjør flere enn meg det? Når jeg blogger så er det jo akkurat det jeg gjør.....stopper opp og tenker. Vurderer dagen, hva den skal bringe meg og hvordan den skal få meg videre mot dit jeg vil. Jeg har mange ganger takket bloggen for det den gir meg. Både fra lesere og ikke minst at jeg får utløp for mine tanker et sted.

Igår fikk jeg nok en mail fra ei som mottar nyhetsbrev fra meg og jeg ble så glad:

Har sagt det før og sier det igjen - for ei dame du er! Jeg gleder meg hver søndag til disse mailene, du inspirerer og motiverer så til de grader. Vi har alle vår historie og bagasje, min er ikke så helt ulik din, og jeg må si at mange av de valgene jeg har tatt, og fortsatt tar, gjør jeg utfra inspirasjon fra dine kloke råd og ærlighet. Det å snu fokus fra alle andre mot seg selv har tatt meg mange år gitt, men fy søren hvor det virker. Og det er jo nettopp det det dreier seg om, det å våge, det å ta litt spenstige valg, det å få brukt seg selv og sine evner til det fulle på en måte hvor en selv utvikler seg. Jeg heier på deg, masse lykke til! Mvh

Anett

Jeg blir regelrett satt ut. En ting er å sitte bak et tastatur å skrive ned tankene som svirrer. Noe HELT annet er å få tilbakemeldinger fra de som leser og virkelig føler at det gir dem noe. Skaper vekst for dem. DET rører meg dypt og inderlig. Tusen takk Anett, og som jeg skrev i mailen tilbake til deg så gledet dette meg mer enn du aner.

Hvorfor har det blitt slik, kan jeg undres. At så mange følger med på det jeg skriver og ikke minst opplever at deres liv kan endres om de følger mine råd. DET er det jeg skal lage nettkurs av.....som blir å hete Kvinner som våger. Selvfølgelig. Derfor bør du melde deg på nyhetsbrevet mitt for der kommer det informasjon når det kommer. Jeg jobber som sagt med en mentor for å sikre meg at kurset blir knallbra og at andre får skikkelige verktøy med seg på veien til hvordan de skal våge mer, tørre å tro mer på seg selv og ikke minst skape ønsket endring for veien videre.

JEG GLEDER MEG SÅ SINNSYKT!

Jeg er skapt for å leve på nettet og derfor smiler jeg fra øre til øre nå som jeg våget å ta nok et nytt steg. Si opp min faste jobb som digital hodejeger for å jobbe med det jeg virkelig brenner for! Å utvikle og hjelpe andre kvinner som ønsker et annet møte med seg selv. Jeg har gått skole ( EQ Institute), samt gjort et solid stykke arbeid med meg selv, og dette er det jeg ønsker å dele i kurset. Hva har jeg gjort og hva kan du lære av det? Jeg gleder meg så hinsides at jeg har ikke ord!