Suksessfaktorer i møter

Det er ingen ukjent sak at jeg springer i veldig mange møter. Jeg har blitt MYE flinkere i årenes løp og ikke si ja til alle....det tappet meg veldig for energi. Nå går jeg i konstruktive møter og er alltid godt forberedt. Det er veldig viktig. Både for meg og for Chills.

En viktig ting jeg har med meg i baklommen fra tiden som journalist, i henholdsvis NRK, Jærradion, Kanal 24 og TV Norge, er å lytte. Finne ut hvor motparten er i terrenget for så og møtes på veien. Hvis en glemmer å lytte og kun har fokus på hva ens egen agenda så taper en mye på veien. For noen superselgere er dette selvfølgeligheter, men ikke for alle.

Jeg er ingen reser i møter enda. Jeg er flink til å engasjere, skape tillit, vekke interesse og få folk til å se mulighetene som jeg ser. Jeg er ikke så god å prise ideene mine. Der har jeg masse å lære. Jeg åpner alle dører og får møter med stort sett de jeg vil. Der er vi heldig. Men uten en med på laget som kan konkretisere det hele så byr det på noen utfordringer.

Chills ser ut til å ha funnet denne personen. Endelig. Det har tatt tid men den som leter finner. Det herlige var at vedkommende (som vil være anonym) var foran nesen min hele tiden. Sammen har vi vært i noen veldig viktige møter i Oslo i dag og jammen gikk ikke alle veldig bra. Jeg blir glad men samtidig er begge beina planta på jorden. Jeg tar ikke av lenger før jeg ser signaturen på kontrakten og pengene kommer på kontoen til CHills. Såpass har jeg lært meg.

En bedre dag  i dag enn igår med andre ord. Vel hjemme i solen nå. Jeg har blitt mørkere igjen....takk CHI HAIR! Dere er best. Jeg er mørk jeg. Punktum. Hva synes du?

FOR en dag, FOR et liv!

Imorges våknet jeg grytidlig. Hodet kvernet og hodeverken var ikke langt unna. Jeg dro meg ut av sengen og bestemte meg for at dette SKAL bli en bra dag.  Jeg startet med en gå/joggetur. Nevnte jeg at klokken var 0545?

Hjernen jobbet på overtid under hele joggeturen på grunn av et møte som stod på tapeten klokken 10.00. Et veldig viktig møte. En hel uke med forberedelser og klokken 10 måtte hele meg være skjerpet. Heldigvis gjorde både turen og dusjen meg godt.....jeg var klar for å vinne verden. Og det gjorde jeg. Møtet gikk strålende og jeg skal innen kort tid fortelle om alt jeg har jobbet steinhardt med i flere år. Faste lesere som har vært her lenge har hørt den før....men det er samme visjonen jeg har jobbet med, ting har bare ikke innfridd skikkelig før nå.

Det er kun noen få mennesker som har visst om mine visjoner for veien videre og steinene faller nå på plass en etter en. Jeg gleder meg som en unge og krysser alt jeg har for at det nå går i boks. Selvfølgelig brenner hele mitt altfor åpne sinn til å la ordene strømme utover papiret, men disse kortene må jeg holde tett til brystet enn så lenge. Tiden er inne nå, og innen mai du skjønne vil garantert MYE ser anderledes ut.

  • Trine: du vet vi vinner verden snart Belinda?
  • Belinda: jeg vet det, klarer ikke å sitte stille!

Jeg pyntet meg i dag, med kjole OG på høye hæler gitt! Ikke verst for konemor....ikke ofte jeg trør ut av kosetøyet og tar på meg min form for finstas. Gutta på kontoret plystret når jeg kom.....hoho, dette må jeg gjøre oftere! Jeg er verdens gladeste menneske i dag. Jeg bare nevner det!

Belinda og jeg feiret møtet med en frappe på Waynes Coffee som hadde altfor mye krem i. Jeg er kvalm forsatt.

Jeg ser nå at den vesken ikke passet helt i fargen, men drit i. Jeg ELSKER disse skoene. De passer ihvertfall meg utmerket. Dessverre er akkurat denne typen utsolgt men jeg fant noen som minnet HER, HER, HER og HER. (affiliatelinker) 

Vi ble sittende å skravle lenge Belinda og jeg. Tenk at jeg er hennes sjef. Føles rart å skrive det. Det føles som vi er beste venner som jobber mot et felles mål.

Nå tar jeg helg og skal til Hamar med datter. Bamselekene står for tur og jeg gleder meg til å bo på hotell. Håper de har bra senger!

Vi elsker Drammen og Chills

Idag har Maria sin siste dag hos oss.Enn så lenge. Hun har hatt praksisplass i to måneder og vi har hatt mye hjelp i henne. Derfor ble det lunsj på Jonas B Gundersen som en slags takk for hjelpen hilsen fra oss....koselig!

Drammen viser seg fra sin beste side om dagen! Jeg har skikkelig vårfølelse og elsker det! Solen stråler, det er 10 pluss grader ute og masse har falt på plass denne uken. Flere folk er på vei inn i Chills-systemet.....jeg gleder meg sånn over dagene nå at jeg ikke helt klarer å stå stille!

Til uken er det feriedager for min del. Fjellet venter, men det spørs om jeg klarer å roe ned mens jentene er på kontoret og koser seg!!? Jeg vil være her hver dag, jobbe og nyte alt det vi får til! Men alle trenger ferie og kroppen min skriker etter litt fjelluft! Min gode venninne Kathrine og jeg drar med oss ungene på tur. Skiturer, kvikk-lunsj, appelsiner og kos. Håper på strålende sol...blir en brune i fjellet nå eller må solen varme mer før det skjer? Her er noen bilder fra dagen idag...legg merke til den flotte gaven jeg fikk at Maria: du er en inspirasjon. Tusen takk M!

SosialeMedier 123

Det er ikke lenge før mitt eget lille videounivers lanseres. I første omgang blir det kun en introvideo, men lenger frem i tid blir et helt videosenter lansert til inspirasjon for bruk av sosiale medier. Videoene lages hos Varde. Dette er enda et konsept til Chills AS, så du skjønner at  jeg har litt å henge fingrene i! Vi jobber, som tidligere nevnt, med flere store prosjekter i skrivende stund, og sosialemedier123.no lanseres rundt neste sving. Altså; BloggAwards, SosialeMedier123, Blogghuset, Bloggteamet+ prosjektene vi har for våre kunder. Puh....GØY!

Idag har jeg jobbet litt med nettsiden som lages av Design Noire som du kan besøke HER.  Vi har mange flinke samarbeidspartnere som lager sider for oss og det er jeg glad for. De har brukt litt tid på å forstå hode mitt og hvordan jeg tenker, men endelig nærmer vi oss målet. Jeg har sagt det før, jeg er som en kunstner som ser mange malerier, men av og til må noen hjelpe meg å finne riktige farger.

Her er et lite bilde for å illustrere litt av SosialeMedier123. Hva synes du om fargevalgene? Jeg ELSKER oransj, og sammen med blått ble det berre lekkert! Eller?

Bloggawards 2012

For meg rent personlig er dette en stor dag. En dag jeg har drømt om, visualisert, og håpet på i mange år. Veldig mange år. Det er fire år siden jeg tenkte tanken første gang men to år siden jeg skjønte at dette var mulig. Bloggawards. Egen WEB-TV serie som sendes på flere blogger. Et helt bloggteam som tilsammen har over 1,5 millioner leser hver uke, ergo MANGE seere. Dette har aldri vært gjort på verdensbasis før og derfor er jeg enda mer stolt!

Hvis du har en favorittblogg så er det bare å melde den på. Det kan hende det er en bedrift der ute som fortjener heder og ære for sine publiserte ord på nettet? Hva vet jeg? Jeg vet bare at denne awarden er AV og FOR bloggere. Ingen andre er viktige i denne sammenhengen. Jeg måtte le når jeg så Melodi Grand Prix stjerner "stjele" hele showet i et annet show tidligere i uken. Bloggere forteller de ble bedt om å forlate den røde løperen fordi stjernene kom!???! Det blir rart for meg. På en bloggaward burde bloggerne vært stjernene.

Jeg har blogge i mange år og brenner oppriktig for både sosiale medier og blogging. At de alle skal få respekt. Både alle de voksne meningsytrerne som finnes der ute, samt de såkalte rosabloggerne. Alle har sin form og fortjener respekt i mine øyne.

Jeg jobber til daglig i Chills med bedrifter som velger blogg som publiseringsverktøy. Det gir mange muligheter til å drive dialog online, og ikke monolog som er vanlig for bedrifter når de markedsfører seg. Bloggawards vil gi annerkjennelse også til disse fordi de fortjener det. Enkelt og greit.

I skrivende stund er jeg bloggmamma for dette teamet som denne helgen er samlet i Drammen. Alle sammen. Jeg må passe på disse enn så lenge unge frøknene som har ufattelige lesertall. Mye flere lesere enn nettaviser. Vi har hatt forbrukerombudet på besøk i kveld så de kan lære seg lover og regler innen markedsføring og de lærte seg masse de ikke visste. Nå skal jeg sove. Imorgen skal vi ta bilder av hele gjengen. Og for en gjeng. Mye liv i de, det er sikkert. Natta.

Video opptak til Sosiale medier 123

Det nøstes sakte men sikkert for snille piker. Idag startet vi innspillingen av videoene som lanseres på Sosialemedier123.no når siden er klar. Videoene skal inneholde masse praktisk info om sosiale medier for våre kunder. Jeg gleder meg til å dele det ferdige resultatet.

Det er utrolig mye å hente for bedrifter hvis de bruker sosiale medier riktig. Mange tror at blogg er noe kun unge jenter driver med og skjønner ikke at det kan brukes til så uendelige mye mer. Mediene har mye av skylden her, siden det kun er de unge som får medieomtale grunnet lesertallene deres. Det er ufattelig mange flinke voksne som blogger.

Ikke minst er det heldigvis fler og fler bedrifter som ser verdien av publiserte, delbare innlegg på nettet, hvor sosiale medier henger sammen i en rød tråd. Blogg gir den unike muligheten til kommentarfelt og bedrifter kan da bli bedre kjent med sine lesere. Viktig å drive dialog kontra monolog for å markedsføre brandet sitt. Det gidder vi ikke lenger....vanlig tradisjonell reklame er so 1990 liksom. (tog du ann?)

Stakkars Ida forsov seg massivt til innspilling i dag. En superstressa Ida ringte kl 10.10 og hev seg i drosje for å komme seg til innspilling. Noen ledere ville kanskje blitt irritert og irettesatt, men jeg tenker at Ida skjønner selv at det er feil og gjør det ikke igjen. Gadd ikke ødelegge en koselig innspillingsdag ved å irritere meg over ting som i den store sammenhengen egentlig er bagateller. At våre ansatte i Chills jobber det inn igjen tviler jeg ikke på. De er alltid på mail/Facebook og svarer /utfører arbeidsoppgaver stort sett med en gang.

Personlig startet jeg dagen hos Inch i Oslo, hvor AG Starheim ( vant nettopp NM i make-up og skal til VM i mars. I tillegg Tone Damli sin faste makeup artist liksom) jobbet seg gjennom trynet og håret for at videoene skulle vise meg fra min beste dagen-derpå-sukkerhelvete-dag side. Skjønte du den? Ikke jeg heller. Spiste altfor mye sukker igår, ergo oppblåst og trøtt i trynet idag. Det enkle er som oftest det beste.

Beste bursdag på lenge

Idag har vært den beste dagen på lenge, i tillegg til den mest usunne. Jeg har aldri i mitt liv konsumert så mye sukker på en dag og føler jeg svever på en sukkerspinnsky av kaker og fyll. Det første som skjedde når jeg kom på jobb var at verdens beste jenter hadde bakt kaker, les flertall. En sjokoladekake og en ostekake. Har jeg noen gang nevnt at begge er favoritter og ingen på kontoret visste det engang! Jeg kjente kiloene snek seg på mens vi nøt morgenkaffen med noe attåt.

Sånn forsatte dagen, for alle som kom i møter ble tilbudt kaker og jeg måtte jo holde de med selskap! HJELP! Imorgen er en viktig video-opptaksdag og jeg føler meg som et berg! Men misforstå meg rett...det var verdt det!

I tillegg fikk jeg endelige HÅRBØRSTEN jeg har mast om lenge. Den som VIRKELIG gjør at håret mitt ikke bruser seg. Jeg lo første gang jeg hørte at børsten hadde beroligende effekt på hår som mitt....men jammen måtte jeg spise ordene mine. DEN FUNKER, jeg lover.

Jentene på jobben hadde kjøpt børsten med det fine navnet Mason Pearson HER hos MakeStyle. Bare så du vet det så er det børsten til Jennifer Aniston. Nå ser håret mitt helt likt ut som hennes. Helt sant!  Løp og lek! Blomstene og kortet er fra mine herlige "små".

Jeg MÅ nevne at jeg nærmer meg 2000 hilsener på Facebook nå....TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! Jeg blir veldig rørt......L.I.K.E.R!

Og her er noen bilder av kakene som det ikke er mer igjen av til imorgen. Liker! Imorgen slutter jeg å spise....bare nevner det. Belinda har bursdag imorgen....gralla med dagen vakre!! Jeg vet vi har støgg kontorpult i dette rommet...noen som vil sponse oss med ny? Jentene ville elsket dere og garantert blogget masse!

Ser du, SUPERDUPERBOSS!!! Jeg gjør kanskje noe riktig som leder da....enn så lenge :-)

Social media days 2012

Igår var en travel dag, men når i det siste hadde jeg ikke travle dager? I skrivende stund koker hodet av tanker rundt alt som må gjøres om dagen. Både for kundene til Chills og ikke minst et stort event vi arrangerer i november 2012. Jeg vet det er lenge til, men det er MANGE brikker som må på plass. Jeg skal fortelle om dette når alt nærmer seg litt mer......gleder meg helt vilt, dette er større enn jeg noen gang hadde drømt om skulle kunne skje!

Den travle dagen igår startet på Latter i Oslo. Mange sosiale medier entusiaster var samlet for å høre, lære og engasjere seg i dette emnet. Noen var der som privatpersoner, andre i yrkes ærend, og heldigvis er det mange som jobber med dette faget. For det er et fag nå, som til og med skoler tar mer seriøst. Egne faglinjer dukker opp og spesielt Markedshøyskoler bør ta teamet under vingene. Det er en vesentlig forandring i måter alle kommuniserer, og bedrifter.

Det var flere bedrifter representert og mest imponert ble jeg av energien/midlene DNB har brukt på sosiale medier. Les mer om den eventen HER. Det er ytterst nytenkende og vågalt av en bank av denne størrelsen å bruke sosiale medier som det skal brukes; til dialog og IKKE monolog. Bedrifter har LITE og INGENTING igjen for å drive rene reklamekampanjer på hverken Facebook eller Twitter. Fortell det til dine venner som driver butikk eller egen bedrift.

Her er noen bilder fra dagen. Jeg får vel komme med litt tilbakemelding på selve arrangementet. Neste år bør de ha fokus på å dra inn folk som kan fortelle oss noe nytt, ikke e samme historiene igjen og igjen. Kanskje hente inspirasjon fra USA? Bare tanker, men tror noen slike må til for å heve det hele noen hakk. Ellers koste jeg meg!

Hva definerer en god leder?

Med eget AS og syv ansatte er jeg plutselig i en ny situasjon. Jeg er leder. Daglig og kreativ leder i Chills AS. Det er mye ansvar og noe en føler veldig på når en faktisk aldri har vært leder før. Jeg blir litt hønemor og det tenker jeg er menneskelig. Jeg prøver å være konkret, inspirerende, morsom, jovial og engasjerende. Hva er egentlig definisjonen på en god leder? For deg som leser mine skrevne ord mener jeg da, har du tanker rundt dette?

Det er sikkert noe annet å være leder i et stort firma med mange tusen ansatte enn et, enn så lenge, lite som Chills. Men er rollene noe anderledes av den grunn? I det store og det hele handler det vel om å kunne se det store bilde og innvie ens ansatte i det samme. Deretter lede de i riktig retning ved hjelp av noen coachingnøkler som jeg heldigvis har på hånd etter et år på BI i Drammen. Det hjelper om de ansatte finner svarene selv ved hjelp av riktige spørsmål og gode samtaler. Jeg liker at ansatte føler seg som vinnere, at de selv ser hvor viktige de er for bedriften for å skape en vinnerkultur.

Enn så lenge føler jeg nesten av vi er en vennegjeng som leker seriøs butikk. Vi driver seriøst og heldigvis er kundene våre veldig fornøyde fram til nå. Det vil nok komme tider der noen vil klage og da må en ta det når det skjer. Vi strekker oss langt for de vi bidrar med assistanse online innen sosiale medier, og tenker temabasert innhold kontra fokus på brand som mange andre gjør.

I løpet av de årene jeg har jobbet som konsulent på sosiale medier for store bedrifter har jeg fått oppleve mange andre snakke om hva som funker på nett, hvordan bedrifter bør drive dialog og ikke. Alle snakker om at brand ikke er like viktig, ha fokus på tema og driv deretter dialog for å dele/hjelpe andre. Akkurat dette har jeg tatt til meg og fundert mye over. Hvordan skal dette funke og hvordan gjøre informasjonen til et firma delbart. Jeg er 100% sikker på at vi er inne på noe i Chills AS.

Men tilbake til lederrollen. Det er viktig å se sine ansatte og støtte de der det trengs. Idag var det Ida som trengte noe støtte når to visdomstenner skulle til pers.

Hun hadde nesten ikke sovet natten før inngrepet og trodde nesten hennes siste time var kommet. Hun var nervøs, skalv lett på hånden og stutret når hun pratet. Jeg synes man da er en god leder som følger henne på denne timen og holder henne i hånden. Jeg hadde tid til det og hvorfor skulle en da ikke hjelpe?

Etter femten minutter i stolen til min far, som jobber med dette i Drammen, var Ida LYKKELIG over at det ikke gjorde så veldig vondt som ventet. Nervøsitet for lignende inngrep i fremtiden er en saga blott og i natt kan hun sove godt. Sikkert noe smertestillende innabords, men to tenner mindre og all betennelse borte. Ikke alle ledere hadde gjort det samme og kanskje synes du jeg er hønemor, men noen ganger må en trø til litt ekstra.

Hva er definisjonen på en god leder etter ditt syn? Hva har en god leder gjort for deg?

 

Bloggen og meg.....

Jeg kjenner jeg står ved et veiskille. Bloggen er i endring, noen flinke grafikere holder på med nytt design, og jeg skifter fokus. Siden jeg startet eget firma strekker ikke tiden til og jeg kjenner behovet for å endre litt strategi. Heldigvis er jeg min egen herre over denne bloggen og kan gjøre som jeg vil...men jeg vil jo ikke skuffe leserne mine. Dilemma dette, men mest for samvittigheten.

Jeg kjente igår at jeg var seriøst stressa. Mest fordi jeg har jobbet veldig mye i det siste, kjørt unger på trening i Drammen stort sett hver ettermiddag, trent kroppen, ryddet videre i annen etasjen  siden vi pusser opp....du skjønner tegningen. Men bloggen lå på meg som en sekk med poteter. Jeg hadde så dårlig samvittighet fordi jeg vet mange sjekker innom her hver dag. Jeg skal IKKE slutte å blogge, men kommer bare ikke til å gjøre det hver dag. Jeg har rett og slett ikke tid i den fasen som Chills er i akkurat nå.

Jeg har blogget i veldig mange år og hele tiden har disse sidene mine vært i endring. Livet mitt har forandret seg og da skjer det noe med det skrevne ord som jeg publiserer. Jeg har mange ganger prøvd å ta vekk fokuset på meg som person, men jeg liker å dele av meg selv. Mange oppfatter det som  PR-kåtskap, jeg mener de ikke har skjønt greien. Hvorfor bilder av deg selv, undrer du kanskje? Det personlige/nære funker på blogg i Norge. I veldig mange andre land er det helt anderledes. Der er det menn førti pluss som er de store bloggsuksessene, mens i Scandinavia er dette snudd helt på hodet.

Veien videre så blogger jeg når jeg får tid. Plutselig roer det seg litt på jobb og tiden strekker til....men som nyoppstarta AS er disse månedene veldig viktige og derfor må jeg ha fullt fokus på Chills, min lille baby, som begynner å ta form. Den gror hår, øyenbryn, negler, og navlestrengen er kuttet for lengst. Nå gleder jeg meg til å se babyen vokse seg stor og sterk, og ikke minst til å møte utfordringene som kommer i voksenverden. Det er så kjedelig å bli voksen at jeg skal sørge for at babyChills leker så lenge som mulig.

Det er flere som har mailet meg vedrørende Fatcampdamene og nå forstår dere kanskje hvorfor. Jeg har rett og slett ikke tid og må prioritere. Damene og jeg har forsatt den hemmelige gruppen vår på facebook og de gir forsatt jernet. Plutselig foreligger det en oppdatering, for den som venter på noe godt venter aldri forgjeves. Men veien videre kommer gründerskap og dialog i sosiale medier til å være i fokus. Ene og alene fordi det er fokuset nå og jeg er i endring påhva som er viktig for meg. Men litt gøyale påfunn må jeg finne på innimellom fordi det ligger i min natur. Hoho

Landingpage for Facebook

Jeg elsker å lære meg nye ting. Sette meg inn i hvordan ting funker og hvilke endringer som kan gjøres. Selvfølgelig gjelder dette elementer online og i dag kan jeg love deg jeg er i himmelen. Jeg har sittet og knotet i mange timer foran skjermen og endelig er den ferdig. Eller del 1 er ferdig. Jeg har fått meg landingpage for Facebooksiden min som er tilknyttet denne bloggen. Se den HER. Chills har idag inngått samarbeid med Fanbooster.

Jeg bruker Picnik for å redigere bilder...Photoshop får jeg ikke til. Jeg har ikke tid er vel rette sagt, til  å sette meg helt inn i hvordan det funker. Jeg blir litt sånn er det så nøye da? Men, jeg må innrømme at jeg drømmer om å kunne redigere bilder like vakre som en del blogger jeg leser. Det blir noe helt annet.....men nå var det ikke foto jeg skulle prate om....landingpager. Chills har og fått en...se den HER. Kjempegøy å  sitte og knote med dette....elsker det!

Rotete kontorliv om dagen

Vi er nomader om dagen. De NYDELIGE kontorene vi hadde i Drammen skal pusses opp til leilighet, og når eier plutselig fikk tilgang på en rimelig snekker måtte vi ut. Ikke på dagen, men vi har brukt nettverket og nettet en ukes tid for å finne et sted. På fredag tok partner i Chills Jo kontakt med en kompis, og via hans nettverk dukket noe veldig interessant opp. Vi skal vi nå flytte inn sammen med noen andre MIDT I DRAMMEN SENTRUM!!! Dette er helt fantastisk!

De andre som holder til i de for store lokalene har drevet suksessbedrifter i mange år og jobber i dag som forretningsutviklere. Helt perfekt for oss!! De likte konseptene til Chills på sosiale medier så godt at de sa seg villig til å bidra siden de likevel skal huse oss! Jeg er i himmelen! Bare vent til bilder kommer imorgen....for da flytter vi inn! Allerede!! Århundrets kjappeste leieavtale ble underskrevet på få timer.

I de nye lokalene, nevnte jeg at de er midt i sentrum??, har vi tre store fine rom, felles kjøkken og bad, tilgang til stort flott møterom, og alt er nyoppusset. Det er så fint der at jeg hadde aldri trodd vi skulle få råd til noe sånn nå i startfasen. Men noen var ekstra snille med oss....det var så billig at jeg vurderer å flytte inn i rommene selv. Vi skal ihvertfall ha fest der engang....det er sikkert.

Siden vi i dag var kontorløse, for snekkerbanking og saging orket jeg ikke, så hadde vi kontor på herlige Kårner i Asker. Blant annet. Gikk som kniv i smør det. Smooth!

De beste jentene var tålmodige, og jobbet på, selv om arbeidsgiver var litt stresset. Resten av gjengen er enten på reise eller i møter. Heldiggrisen Ida er i Egypt.  Envy.

Vi er åtte stykker når alle er på plass...herlig gjeng. Innen noen måneder må vi ansette fler. Et stykk grafisk designer og programmerer. DET blir gøy det.

Faren ved å ha "utekontor" er lunsjen. Ikke at denne var kalorimessig ille....men det koster penger. Jeg sparer for tiden. Vi pusser tross alt opp huset, samtidig som jeg har startet eget AS. Jeg sier det bare, pengene flyr ut! Imorgen blir det havregrøt og ryvita på menyen. Og jeg skal spinne igjen. Deilig dag/keld til deg!

Derfor elsker vi sosiale medier

Via sosiale medier kan alle nå ut. Du, jeg, naboen, broren, datteren, faren, bedriften....ja, alle får en stemme. Dette er en av grunnen til at jeg elsker sosiale medier. Hvermannsen får en stemme og kan bruke den. Jeg så denne videoen i går, og da "bare" sett av 5000 stykker. Idag har den gått som en farsott på Facebook og alle deler den.

Idag kom jeg over denne responsen via Twitter. Elsker! Er det rart vi liker dette mediet sosiale medier? NEI!

 

Pissegult hår- ikkje bra!

Tidlig imorges dro jeg til Oslo. Flere møter stod på agendaen, og allerede i det jeg nådde Asker husket jeg hvorfor vi har valgt å ha kontor i  Drammen. KØ! Jeg brukte en time og ti minutter på en strekning som vanligvis tar 40 minutter! Jeg skal aldri jobbe i Oslo mer....

I skrivende stund sitter jeg i Drammenshallen og jobber mens datter trener. Jeg vurderer å begynne å trene borti gata her på Moov, men må enn så lenge jobbe unna litt som jeg ikke rakk pga Osloturen. Jentene "mine" var med på tur og vi har det bare så utrolig hyggelig sammen. Jeg har blitt oppriktig glad i de allerede....andre kan bare våge seg i å nærme seg de. Da smeller det! Just saying.

Hva i alle dager vi gjorde i et green room skal du få vite etterhvert. Noe skal spilles inn, og ikke bare en ting. Mange videoer. Jeg sier ikke mer akkurat nå, men CHills kommer nok til å overraske mange tror jeg. Hihi.....jeg gleder meg stort!

Jeg digger når restauranter har skjønt den nye generasjonen og har åpent nett.....da kan en jobbe fra hvor som helst med den jobben vi har!

Imorgen skal jeg fikse litt på topplokket siden jeg skal være i Puls på NRK på mandag som kommer. Håret er litt vel gult, men det visste jeg siden det er en prosess dette å bli lysere. Uff, på dette bildet ser det rett og slett ikke bra ut! Men det er mye på grunn av lyset...det må sies.

IKKE glem at vi pusser opp......LES MER HER. Det kommer bilder der stort sett hver dag! Tjoho!

  

Sliten Trine

Det er krevende dager, jeg må innrømme det. Anbefaler ingen å kombinere å pusse opp huset samtidig som en er i oppstartsfasen av eget AS. Jeg henger i stroppen og har veldig mange jern i ilden om gangen. Det er kjedelig når dette går utover treningen. Jeg svinger fra det ene til det andre, men vet at mine daglige turer i frisk luft er viktig for å holde fokus. Denne uken orker jeg bare ikke. Makter ikke. Finner ikke JA energien til akkurat det i skrivende stund.

Jeg liker struktur og orden rundt meg, og du kan jo tenke deg hvor lett det er når vi pusser opp huset! Sjekk jevnlige oppdateringer på VI PUSSER OPP bloggen vår. Tre stykk arbeidere tråkker inn og ut dagen lang, og hele annen etasjen ser ut som om 3 verdenskrig befinner seg midt i de avgjørende sluttminutter. Hele kroppen skriker etter ro, og det finner jeg i å ha orden rundt meg, ikke kaos. Derfor elsker jeg at jentene på kontoret bidrar til at det finnes struktur der ihvertfall. De tar tak, ansvar og gjennomfører. Jammen skal de ikke få gull og grønne skoger neste år. Denne julen har ikke Chills råd til å kjøpe annet enn hver sitt eple. Hihi

Idag har jeg flydd fra det ene møtet til det andre. Jeg slengte akkurat kroppen i en tilfeldig stol hjemme etter annen etasjen var tatt i nærmere øyesyn. Jeg ser det tar form, sakte men sikkert. Skal blogge senere om akkurat det. Nå skal jeg sove litt selvom jeg burde fått meg litt frisk luft. I det neste liv. Da skal jeg bli superkvinne og klare ALT på fem minutter. Lover.

Mandag skal jeg være med i PULSNRK. Det blir stas. Tar med meg bloggen. Det skal dreie seg om sosiale medier, og barn sitt nettbruk.

 

En blogg som når ut

Jeg sitter med hjemmekontor og har nettopp blitt intervjuet av Tine Meierier. Ikke av Tine selv men selvfølgelig noen som Tine har hyret inn. Tine skal bygge om hele nettsiden sin og ville ha mine innspill på om de tenker riktig i denne prosessen de står midt oppi.

Jeg heier på at alle bedrifter skal åpne opp og dele informasjon. Både med informasjon om firma, hvordan de tenker, hvordan de markedsfører seg, hva de kan gjøre for forbruker/kunder. Dette har jeg mye meninger om og Tine ville gjerne høre hva jeg synes siden min blogg tydelig når ut til folket. Ble litt stolt over å høre akkurat det.

Jeg tror grunnen til at min blogg når ut er fordi jeg putter ikke noe mellom. Jeg sier/skriver det jeg tenker/mener og tydeligvis fenger det. Jeg har flere tusen som leser mine skrevne ord hver dag uten at jeg egentlig reflekterer over det når jeg sitter her og taster foran maskinen min. Jeg liker å dele, jeg liker å sprelle, jeg liker å mene, jeg liker å underholde. Jeg liker ikke mainstream, jeg liker å skille meg ut. Jeg er nok ikke en vanlig sjef og får en del meninger slengt etter meg innimllom. Det tåler jeg fint, hvis ikke hadde jeg ikke forsatt.

Men det er veldig lenge siden jeg har ment så veldig på sidene mine. Det er nok fordi hodet er litt vel opptatt til at jeg gidder å engasjere meg så  mye. Det blir fort tidkrevende fordi jeg må følge opp det reset av meninger som kommer her på siden min.

Nå som Chills AS er registrert og alt går på skinner så kommer det en del telefonselgere i kjølevann av nyoppstarta AS. Jeg takker nei til alle fordi jeg trenger ikke at andre markedsfører meg. Det klarer jeg fint selv eller via teamet mitt. Vi når ut via sosiale medier og alle kan nå ut hvis de bruker disse verktøyene riktig.

Mange lurer på hva CHills egentlig driver med og snart, rett over jul, skal mye lanseres og flere vil se at "pakkene" vi selger forenkler alt for ethvert firma. Gleder meg til å dele!! Tjobing enn så lenge!

Største fordelen med hjemmekontor (har det hver mandag) er at en kan sitte i treningstøyet helt usminka. Elsker det. Imorgen starter OPPUSSINGEN!!!! GJETT om jeg gleder meg!!

Blonds have more fun

Jeg begynner virkelig å tilvenne meg mitt nye hår. Jeg har gått fra å være svart til å bli blondere enn jeg noen gang har vært. Eller mørk brun var jeg før, svart var når jeg var yngre. Det er mange som ikke kjenner meg igjen og det er litt morsomt. De ser på meg to ganger før de hilser....fun. Men om det er mer gøy med blondt hår vil tiden vise...gleder meg til sommeren høhø.

FØR

ETTER

  

Nå er jeg på kontoret med gutta mine, Ida og Belinda er på vei til en kunde i Sigdal for å lage video. Jeg var på middag med gode venner på lørdag og der var en mulig investor. Han digget ideene mine og gjett om jeg ble yr! Han kommer neste onsdag.....tjoho!

  

  

Medieutvikler.no utvider

Jeg sitter på kontoret, hjemme i annen etasjen. Det dufter deilig kaffe, musikken fra Spotify ruller i bakgrunnen, tankene suser 180 km i timen, og jeg er i det kreative hjørnet. Jeg har nettopp kjøpt fire domener, i tillegg til de rundt 30 jeg allerede har, og skal snart røpe alt som skjer om dagen. Jeg har lenge ventet på at noen skal se de samme mulighetene som meg online, en jeg kan samarbeide tett med for å bygge Medieutvikler.no videre. Endelig er den personen på plass!

Jeg er ingen businessdame. Eller, jeg er det, men det å starte AS, ansette folk og det ansvaret det medfører....jeg får det ikke helt til alene. Jeg blir litt skremt av det ansvaret, men heldigvis har vedkommende jeg har "funnet" gjort dette mange ganger før. "A walk in the park", sier han. Lett å si når en er dreven.

Kontorlokaler er på plass i Drammen og navnet på bedriften er bestemt. Wiiiii, dette er kjempespennende, samtidig som magen krøller seg av nervøsitet. Tenk om det ikke går bra?  Jaja, så reiser jeg meg igjen, som jeg har gjort før. Deilig å være skrudd sammen sånn, at en er uredd. Jeg hiver meg ut fra 10 meteren uten å tenke på hvor jeg lander eller hvordan underlaget ser ut. Da er det en fordel å ha med seg noen som sørger for at stupebrettet er ved et vann. Da er 10 meteren helt ufarlig.....

  

En får det ikke mer morro enn en gjør det selv. Jeg gleder meg ihvertfall veldig om dagen. Tenk, snart blir jeg kreativ leder i mitt eget firma! Jeg får kolleger, som jeg selv skal velge ut. Et sted hvor mine ideer (alle sammen, og de er det ikke få av) skal gjennomføres med god hjelp av et team. Jeg er i hundre og gleder meg til å dele alt....veldig snart. Alle papirer må på plass først, så skal jeg fortelle deg. Vinker herfra, i det kaffekoppen er tømt og Melody Gardot fra Spotify er ferdig med låten Our love is easy. Deilig musikk! Ha en fin kveld kjære leser.....nå venter jentene i gata, det skal kjøres i bursdag.