Slike damer liker vi

Gol var litt av en opplevelse. Damene, og de tre mennene som kom, skapte en kveld jeg sent vil glemme. Masse latter, energi og humor pakket inn i opplæring hvordan grundere skal bygge nettverk og profilere seg på nettet. Jeg bruker meg selv i hvordan jeg bruker sosiale medier for å finne kunder, og som en av de få som lever kun av det sosiale medier genererer har jeg masse kunnskap å vise til.

Masse energi i rommet og GLAskapen var å ta og føle på. Jeg digger å møte andre kvinner som vil, som tørr, som ønsker, å skape noe eget, og føler meg hjemme når jeg møter gjenger som denne. De byr på seg selv og det lyser antijantelov av hele gjengen. Det er stor forskjell på de som går på kurs. Noen tar med seg lærdommen og implementerer den med en gang i sitt virke, mens andre trenger å fordøye for å finne sin stil. Alt er lov, men det er ikke tvil om at kunnskapen de får er det stor verdi i.

workshop GOL sosiale medier trine grung okt 2013

workshop GOL sosiale medier trine grung okt 2013

Alt handler om hvordan du bidrar på nettet for at kundene skal finne deg og ikke minst hvordan du skal nå ut. Jeg skal gifte meg med jobben min, og holde workshops som dette er det jeg liker aller best. Handler nok om den kontakten en får med gruppen der og da, energien i rommet og tilstedeværelsen en klarer å skape.

To stykker kom fram til meg etterpå og skrøt voldsomt av min formidlingsevne, at jeg gjorde tingene forståelige og engasjerende. Lite ante de at jeg felte en tåre på innsiden for jeg blir så glad- jeg hopper på innsiden. Alle mennesker trenger bekreftelser på at jobben de gjør betyr noe for andre, og dette betyr uendelig mye for meg. Tusen takk Gol, jeg gleder meg til å komme tilbake!

Her er litt av tilbakemeldingene:

TIlbakemeldinger trine grung workshops

TIlbakemeldinger trine grung workshops

Elsker at Facebook har fått sånne stjerner hvor folk kan anmelde siden deres og jobben en gjør. Har du det på din side? Jeg oppfordrer alle jeg jobber med å skrive der. Kjekt å lese etterpå.

Skjermbilde 2013-10-31 kl. 19.45.39

Skjermbilde 2013-10-31 kl. 19.45.39