Fantastisk #facebookkurs!

FOR en dag! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette har vært den beste dagen på lenge. Både opplevelser og inntrykk, menneskene på min vei og ikke minst kurset jeg holdt som rundet dagen av. Jeg er fyllt til randen av inntrykk og opplevelser, og jeg må rette en STOR takk til Clarion Stavanger som rammet hele dagen inn. Tusen tusen takk! ( Ikke betalt for å si det, må jeg skyndte meg å si. De lever etter mottoet " Vi liker å gjøre det lille ekstra" og det gjør de! )

Dagen startet med den mye omtalte omeletten. Selvfølgelig upåklagelig og verdt opplevelsen i seg selv. De lager den der og da og frokostbordet er faktisk av det bedre slaget! Helt sant!

20131024-221409.jpg

20131024-221409.jpg

Dagen forsatte etter endt frokost til byen hvor kjole ble kjøpt inn og intervju med Stavanger Aftenblad unnagjort. Kjempestas at de vil intervjue meg om nettkursene mine, det liker jeg. Endelig noen saker som viser det jeg faktisk får til ved synlighet på nett, tusen takk!

TIlbake på hotellet møtte jeg teamet som hjalp meg i dag. Flinke Christian fra Meetingconsult er teamet og han er en reser på effektive møter og konferanser. Digger at han hjelper meg på innholdsbiten! Mat koste vi oss med i hotellet sin egen restaurant og den heter Kitchen and Table til info. Verdt å stikke innom!

clarion Stavanger trinegrung 1.jpg

clarion Stavanger trinegrung 1.jpg

Workshopen handlet denne gangen om Facebook og de som kom engasjerte seg veldig. Så kjekt, jeg elsker denne delen ved jobben min. Reise rundt og vise bedrifter alle de mulighetene som er på nettet og verdien de selv kan skape ved å være tilstede. Den er enorm hvis den settes i system og det er det jeg lærer bort. Hvordan bruke nettet som markedsplass, rett og slett. Sliten gründer skal nå nyte sengen på hotellet før flyet letter grytidlig for Bergen imorgen. NATTA!!! GLISER ENDA!

20131024-221512.jpg

20131024-221512.jpg

Jeg blir veldig glad for slike tilbakemeldinger!!

20131025-084332.jpg

20131025-084332.jpg