En blogg i endring 2013

Jeg har mange tusen lesere som sjekker bloggen min hver dag og i over åtte år jar jeg brukt bloggen som mitt daglige talerør. Høres jo litt voldsomt ut med et sånn et talerør, men sånn har det nå vært. Fremover kommer jeg kun til å oppdaterer Facebooksiden min  og Instagramkontoen min daglig. Bloggen blir oppdatert når jeg har noe på hjertet som jeg mener må belyses, men altså ikke hver dag. Noe som krever lengre innlegg enn det Facebook kan bidra med.

Grunnene til dette er forskjellige, men mest fordi jeg ønsker å endre bloggen til å ikke inneholde hverdagstrivielle saker, men mer hvis det er viktige emner eller jobb relaterte ting jeg ønsker å skrive om. Det er nok noen tusen som faller fra men det må bare bli sånn. Facebooksiden min har blitt min miniblogg så følg meg gjerne der -------->

De siste ukene har flere tatt konktakt vedrørende kommersielle samarbeid på bloggen og jeg takker pent nei til slike ting. Jeg har omtrent ikke reklame på disse sidene og sånn kommer det til å være fremover. Vi planlegger to nye konsepter her på bloggen nå, deriblant Facebook-nettkurset som er underveis. Holder på med opptak i disse dager og derfor ikke så mye tilstede. Er jeg en lærer? Ja, jammen ser det ikke sånn ut og heldigvis mange fornøyde med bloggkurset mitt allerede. Bare les HER.

Bloggkurset mitt har jeg salg på i dag og imorgen. Kun disse to dagene. Les mer og bestill HER. Det er en unik pakke til en meget lav pris. Virkelig verdt å sjekke.

synlig på nett trinegrung.no

synlig på nett trinegrung.no