Slå sammen Facebook profil og side

Jeg har gjort en nødvendig endring i mitt Facebookland. Jeg måtte, for profilen jeg hadde var full...og med full mener jeg at det var over 5000 der inne og da sier Facebook stopp. Ingen har så mange venner, jeg vet det, men jeg har jo drevet dialog der i mange år og derfor har en del blitt en del.

Jeg holder på å forebrede Facebook-nettkurset mitt og da må jeg gå igjennom mange regler, tips og triks jeg ønsker å ha med, og selvfølgelig generell info som er nyttig for deltagere. Derfor var det viktig å bruke min egen side som eksempel og ikke minst rydde i mitt Facebookland. Gyllen mulighet til å gjøre akkurat det, så nå er det gjort. En profil er gjort om til side og slått sammen med min business-side. Så det ble en del plutselig. LIKER! I dag la jeg ut video fra sykkelturen. Er ganske aktiv på den siden så lik den gjerne HER.

trinegrung facebook fanpage

trinegrung facebook fanpage

Hva har jeg gjort, lurer du kanskje på?

Jo, det var ikke bare bare, men jeg satte nå  igang. Det er flere ting en må huske på når en skal gjøre en profil om til side.

Når du konverterer den personlige brukerkontoen din til en Facebook-side, blir enbedriftskonto opprettet, slik at du kan administrere siden din. Vi overfører det gjeldende profilbildet ditt og legger til alle vennene og følgerne dine som personer som liker siden din. Brukernavnet på brukerkontoen blirbrukernavnet for siden, og navnet som er knyttet til den personlige brukerkontoen, blir sidens navn. Hvis du vil at siden skal ha et annet navn, kan du velge å opprette et nytt navn.

Ikke noe annet innhold blir overført til den nye siden din, så sørg for å lagre alt viktig innhold før du starter konverteringen.

Last ned tidslinjeinformasjonen din. Du kanlaste ned en fil som inneholder alle meldingene som du har sendt og mottatt, samt alle bildene og videoene som du har lastet opp til Facebook.Utnevn en ny gruppeadministrator for alle gruppene du administrerer. Du kan ikke administrere grupper når konverteringen har begynt.

Hvis du vi ha full tilgang til sidefunksjonene, må du administrere den nye siden din fra en personlig brukerkonto ellerlegge til administratorer for siden din.

Når du er klar, kan dubegynne å konvertereden personlige brukerkontoen din til en Facebook-side.

Dette hentet fra Facebook sine sider, til info. Sikkert noen meninger om hvor lurt dette er, men for meg var det nødvendig. Jeg har nå en helt privat profil, og en offentlig side. LIKER! Bruker du Facebook i din business? Jeg får alle kundene mine via Facebook. Kurset mitt skal omhandle blant annet det, hvordan DU kan gjøre akkurat det samme.