Jeg jobber med flinke folk

Jeg er så heldig og omgir meg med mange flinke folk. Mennesker som utfyller de områder hvor jeg ikke er sterk, og da snakker jeg veldig ofte om det visuelle. Bloggen min er jo ute i ny drakt og snart skal jeg blogge litt om det og dama som har hjulpet meg. Bare vent,  hun er en av de beste jeg kjenner.

MEN nå skulle jeg snakke om noen andre, nemlig NinaBea. Hun er med i Masterminden jeg er med i, og er utrolig flink til å skape det visuelle for et brand. Jada, nå er Trine Grung et brand. (lol) Hun leker med former og farger som ingen andre jeg kjenner. Det hun gjør på et blunk for meg er å lage FacebookTimelinebilder. Sånne headere på Facebook som enkelt kan være mye bra egenreklame for deg og ditt. SE på dette fine hun laget sist:

TINEG_websideHeader_hvit4

TINEG_websideHeader_hvit4

Er du ikke enig? Jeg elsker det og bruker den på fronten av bloggen min nå. Jeg har tidligere fått flere og de er så fine!!

NINABEA_timelineHeadersTrineGrung1

NINABEA_timelineHeadersTrineGrung1

Det er viktig med en helhet på designet og at det er i tråd med brandet ditt. Husk på det. Dagens tips og del gjerne. Nina kan dere lese mer om HER og jeg anbefaler henne på det sterkeste!

Hun skal holde sitt første WEBINAR og deler da mange nyttige tips om hvordan DU skal tenke rundt brandet ditt for at det skal se tydelig og profft ut!

FÅ DET MED DEG HER! PS må nevne at hun har jobbet med Kronprinsparet. SÅ flink er hun.