Være med på webinar?

Jeg skal imorgen kveld, direkte fra Antibes, holde mitt aller første webinar sammen med min coach Gry Sinding. Hva er så et webinar, tenker kanskje du? Det er foredrag på nett, inkluderer video med powerpointpresentasjon og muligheter for deg å stille spørsmål. Den proffe versjonen av hva dette er kommer nå:

Webinar er en sammenslåing av ordene web og seminar. Webinar er med andre ord en online presentasjon. I praksis betyr det at deltagerene på webinaret kan se hva som skjer på foredragsholderens PC samtidig som de hører forderagsholderens forklaring på hva som skjer.

Så enkelt. Imorgen holder jeg mitt første sammen meg Gry og jeg gleder meg veldig. Hele veien læring for dette har jeg ikke gjort før, selvom jeg har holdt hundrevis av foredrag "live", da spesielt om sosiale medier.

Gry har laget en video om hva webinar er som du  kan se HER. Ellers så kan du melde deg på HER ved å legge igjen navn og mail . Jeg er helt yr over alt dette som skjer om dagen og gleder meg masse til å dele kunnskap.

Tema for WEBINARET er:

Hvordan bli en god blogger som tjener penger?

webinar-husk

Jeg lever av denne bloggen og av Facebook, uten en eneste annonse. Det er mulig, og jeg ønsker å lære andre hvordan de faktisk kan gjøre dette. Både gründere og småberifter har mye å hente ved å bruke sosiale medier for å drive dialog med nye, gamle og potensielle kunder. Jeg har gjort det i mange år, drevet dialog, men aldri jobbet på denne måten. Denne måten gir meg så uendelig mye mer og jeg elsker denne veien. Virkelig.

Meld deg på ved å gå på DENNE siden og vær med i morgen kl 18! Jeg gleder meg til å inspirere deg, direkte, ONLINE! Tjoho! Det er ikke vanskelig, bare klikk på linkene som kommer og plutselig så sees vi på webinar. Imorgen ettermiddag da altså!

trinegrung grysinding 2013

To grundere som brenner for blogging og sosiale medier! Vi klarer det, da kan du og!