Hvorfor så hoppende glad Trine?

Det skal jeg fortelle deg om få strakser. Jeg er sånn glad/lei meg....åtte år med blogging og endelig jubler jeg skikkelig Det er åtte år siden jeg sa jeg skulle leve av denne nettsiden, helst uten en eneste annonse, og endelig, endelig er jeg i mål. Jeg har funnet min nøkkel til suksess og jeg klarer ikke helt å ta det inn.

Igår måtte jeg legge meg klokken ti! Hodet kvernet og jeg fikk ikke roet det ned. Jeg har jobbet så hardt helt siden januar for å få til dette. Det eneste såre punktet i gleden er de tre herlige jentene som jobbet i Chills i fjor. Jeg savner de oppriktig , men den måten Chills var bygget opp den gangen funket ikke. Jeg måtte strukturere om hele selskapet og det gjorde at økonomien ikke strakk til for å ha tre ansatte.

Det er det verste jeg noen gang har gjort. Å si til noen en er oppriktig er glad i at du kan ikke jobbe her mer.....ille. Det rev meg i stykker og derfor har jeg ikke klart å blogge så mye om det. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på Ida, Belinda og Kathrine. Tre perler som var nesten som døtre når vi var sammen hver dag. God sommer jenter <3, håper dere heier litt på sidelinjen, tross alt. Uff, der kom det en tåre gitt. Følsom dag, for jeg feirer jo egentlig.

Bilde tatt 18.06.13 kl. 09.18 #2

Nå skal Chills skifte navn til Trine Grung AS. Den prosessen starter jeg i dag. Det er et stort steg for meg, et steg jeg ikke turte å ta for to år siden, men nå er jeg trygg på at jeg har "kommet hjem" om en kan si det? Jeg har solgt over FØRTI bloggkurs på seks dager. FØRTI stykker ønsker å lære om blogging. For meg er det vanskelig å ta inn. Jeg er glad, stum, overveldet og sliten. Men sånn gladsliten.

Tusen takk bloggen, jeg kommer ALDRI til å gi meg. Neste år blir det en enda større satsing...jeg hiver meg i det. Men første Facebookkurs, Twitterkurs og Instagramkurs høsten 2013. HA EN DEILIG KVELD!