Blogg=penger på bok!

ENDELIG kan jeg si HIHA! Bloggkurset mitt er lansert og heldigvis mange påmeldte allerede. Dette er så spennende! Mitt aller første kurs online hvor du kan lære deg å blogge som bedrift, ergo penger i kassen. Jeg kan ikke få satt ord på gleden jeg har i brøstet i dag. Stolt, glad og energisk på en og samme tid!

Slik blir det nye designet på siden min når alt lanseres ferdig. Likte du det?

Skjermbilde 2013-06-13 kl. 14.53.50

Jeg lever av denne bloggen i dag, og av Facebook. Jeg er et bevis på at det funker og derfor ønsker jeg å lære bort hvordan DU kan gjøre det samme. Du tenker kanskje: ja men du har så mange lesere Trine, det er lettere for deg! Helt feil, for jeg har ikke spisset meg mot en målgruppe! Jeg har vært mer opptatt av å nå "alle".  Det er viktig å snakke til en målgruppe for å nå ut på nettet, og ikke minst nisje/spisse deg.

Alt starter med en blogg. En nettside som lever og presenterer innholdet i din bedrift på en mer personlig måte. Jeg håper du har lyst å lære hvordan! BLOGGKURSET MITT FINNER DU INFO OM HER!

Kanskje jeg kan be deg fint om å dele innlegget? Eller den fine videoen laget av The Royal Videographer Tusen tusen takk! Musikken har jeg fått lov av ENVY  å låne. Tusen takk, min favorittlåt denne sommeren!!

Bloggkurs trinegrung.no 2013 from Trine Grung on Vimeo.

SE så kjekke ting mine første deltagere sier på nettet, jeg blir så glad!!!!! Tenk at jeg som har blogget i åtte år skulle oppleve dette. Jeg kan ikke få det bedre enn akkurat nå tror jeg <3

Skjermbilde 2013-06-13 kl. 18.08.29 Skjermbilde 2013-06-13 kl. 17.57.47