Vi heier alle på sterke kvinner

Samme stolen, Melody Gardot på Spotify, alenetid i leiligheten og roen senker seg etter en travel dag. Nytt kurs med kunde i dag og enda en kul dame skal bli SYNLIG på nett. Hun skal jobbe med ungdom og dataspillproblematikken, en økende problemstilling i dagens samfunn og virkelig spennende å hjelpe henne igang. Ikke var firmanavnet på plass engang så her fikk vi virkelig brynet våre kreative hoder, og siden slike prosesser er det mest givende jeg vet så fikk jeg masse energi!

Hun skal igang med Facebook og blogg i første omgang. Selge via bloggen og skaffe seg flere kunder ved å blogge som bedrift, og samtidig bruke Facebook til å engasjere og inspierere følgere med sin kunnskap. Jeg lever jo av denne bloggen i dag og lærer altså bort grundere og småbedrifter hvordan de skal kunne gjøre det sammen. På penspråket kalles det relasjonsmarkedsføring, hos meg kalles det blogging for penger. Hehe, keep it simel tenker jeg.

Det er liten tvil om at flere av mine grunderkunder sliter med to ting. Se hvordan de skal blogge, hvordan de skal spisse seg og ikke minst strukturere hverdagen slik at masse blir gjort. Etter en slik workshopdag så merker det at oppgavene som gis er enkle å ta tak i, de lærer masse på veien og ikke minst finner de struktur. Elsker å bidra, virkelig!

Prøvde meg på hårreisende hår i dag.....funket på et vis med sånn tørrshampoo. VELDIG uvant og ikke sikker på om jeg blir å gå med det slik hver dag. Kanskje mer til fest? Hva synes du?

947261_4100900781045_1472871887_n