Utfordringer som blogger?

Jeg er en blogger, per definisjon. Jeg lever av bloggen og har klart det uten en eneste annonse. Det er åtte år siden jeg startet og jeg elsker dette jeg endelig skaper via nettet. Helt riktig for meg , og flere og flere oppdager verdien av å tilbringe tid i de sosiale medier. For tiden elsker jeg Instagram, men har og flyttet inn igjen på Twitter. Facebook er en selvfølge, Google+  er der men mest for de viderekommende.

Mange spør meg daglig spørsmål om blogging og hvordan jeg finner innhold hele tiden, hvordan jeg orker å blogge stort sett hver dag og ikke minst dele såpass mye av meg selv. Jeg er en deler, jeg liker å engasjere og ikke minst har det å underholde vært en del av hele min karriere. Det faller naturlig for meg ,men det vil ikke si at mye av det jeg gjør i praksis ikke kan læres bort!

Jeg spurte på Facebook i går hva andre hadde av utfordringer som blogger og det inspirerte dette innlegget. Mange sliter med tidsbruken og hvordan en skal lage interessant innhold UTEN at det blir for langt. Jeg liker ikke selv lange innlegg og derfor fatter jeg meg i korthet uten de lange avhandlinger. Det gjør og at jeg klarer å blogge oftere.

Det med tiden og innhold er to naturlige elementer i bloggkurset mitt som står på trappene. Jeg ønsker å lære bort det jeg har lært meg i løpet av disse åtte årene som blogger og nettpersonlighet. Hva er dine største utfordringer som blogger? Hvis du skulle tatt et kurs om blogging, hva ønsker DU å lære mer om? Tusen takk for kommentar!

Bilde tatt 28.05.13 kl. 08.51

Legg gjerne mailen i boksen under og du vil få info når Bloggkurset lanseres!