Bloggkurs in the making

Idag skal jeg glise foran kamera. Mitt eget kamera. Min egen lille produksjon. Femten vidoer skal spilles inn!!!  (ikke si det til assistenten min Karen, men jeg kommer ikke til å klare så mange på en dag, men det vet hun ikke enda)

Videoene er en viktig del av BLOGGKURSET som lanseres når videoene er ferdig klippet (ergo jeg bør sørge for rikelige med søvn den neste tiden) . Jeg har sminket meg, men sovet ALTFOR lite. Er ikke det typisk!!!? Idag spretter røde pollenøyne ut av trynet og jeg er så trøtt at jeg knapt klarer å prate (ikke si det heller til Karen, da blir hun "sint". Ikke min feil jeg ikke får sove like lenge hver natt) .

Blogging, eller levende nettside, er et must for å nå ut på nettet i dag. Lage sin egen lille avis over innhold som er viktig for både en selv og for bedriften. Generere eget innhold som forteller verden litt om hvem du/bedriften er, hva du/dere står for og ikke minst hva dere jobber med.

Jeg har hatt mange grundere og småbedrifter innom på workshop hos meg den siste tiden og alle sliter med hvor de skal være tilstede på sosiale medier, hvordan de skal lage interessant innhold og ikke minst hvordan de skal komme igang. Alle sliter med det, så du er ikke alene i den klubben. Bloggkurset vil lære DEG:

  • Hvordan du bruker nettet for å nå ut?
  • Hvordan du blogger innhold som folk faktisk vil dele og lese
  • Hvor ofte du bør blogge
  • Hvordan du håndterer kommentarfeltet
  • Hvordan du blogger for synlighet
  • Hvordan du skaper trafikk til bloggen
  • Hvordan du "selger" bedriften via en blogg
  • Hvordan du skal profilere det din bedrift er god på
  • Hvordan den minste ting kan gjøres interessant og delbar
  • Hvordan du skal engasjere leserne dine over tid

trinegrung bloggkurs 2013

Tok på meg litt farge på leppene om ikke annet, skikkelig smexy, bare nevner det. SE DA! Hører på musikk og låten til Start of something good med Daughtry er bare FANTASTISK! (Ikke si det heller til Karen, hun mener jeg må konse mer, puh. Karen er streng ass, men trenger Karen. Alle skulle hatt en Karen. Du skal snart få møte henne, hun er en fest av struktur og orden).

De som kan dette med markedsføring kaller blogging for relasjonsmarkedsføring. Jeg skjønner heller ikke mye av det ordet, men blogging for å engasjere kan jeg. Som bedrift er det viktig å ha med seg, og på nettet i dag følger vi personer i mye større grad, ikke bedrifter. Legg igjen mailen i denne støgge boksen under. Den blir snart så fin at du vil få sjokk....bare nevner det og i farten jeg.

Har du utfordringer med blogg eller FaceBook for din bedrift? Del gjerne utfordringen din i kommentarfeltet. Kanskje jeg kan hjelpe deg :)