WORKSHOP i Stavanger!!!

Jeg skal "hjem" for å inspirere og engasjere enda fler til å bli SYNLIGE på nett. Dette skjer i Stavanger 11 mai og jeg gleder meg vanvittig mye!!

Dette blir en dag hvor gründere og småbedrifter lærer seg hvordan bli SYNLIG på nett.  Ønsker du at flere skal vite om deg og det din bedrift jobber med, som igjen vil generere økt omsetning?  Få nettverket ditt til å markedsføre deg og lær hvor enkelt det faktisk er. 

Workshopen inneholder: 

- Hvordan komme i gang og hva du må gjøre. - Hvordan blogge for å tjene mer penger. - Hvordan etablere et nettverk som markedsfører deg - Blogginnhold som vil gi synlighet for deg og ditt firma  - Hvordan få lesere, og dermed flere kunder  - Hvordan skape engasjement i innlegg på Facebook - Tilleggsverkstøy for å enkelt holde orden i de sosiale mediene

Prisen for denne dagen er 5900,- og betales via PayPal. Betales med forfall dagen før workshop. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg! Har kun fått mange hyggelig og gode tilbakemeldinger pr dags dato og  deltagere føler virkelig de får masse igjen for workshopen. 

Les gjerne mer her http://www.trinegrung.no/kategori/onlinekurs-i-synlighet-pa-nett/

Hører fra deg, gleder meg til å hjelpe deg igang! Jeg vet dette blir suksess hvis du følger mine råd og vink!

Link til selve Workshopen finner du HER. Meld deg gjerne på, men hvis du ikke kan så setter jeg STOR pris på at du deler. Jeg trenger deg kjære leser, del innlegget med dine . Passer ikke datoen så kan du legge igjen mailen din i boksen under og du vil høre når det kommer flere. Tusen takk!

Synglig på nett trinegrung.no